Gå til hovedindhold
Lokalt

Politiets jurister vurderer sag om ulovligt opbevarede biler

08-08-2019 KL. 06:58
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Jurister hos Midt- og Vestjyllands Politi skal vurdere, hvad politiet eventuelt skal gøre som følge af, at ejeren af en bilforretning på hjørnet af Gemsevej og Frisenborgvej i Skive er blevet anmeldt til politiet.

Skive Kommune anmeldte ejeren til politiet for to måneder siden. Politiet oplyser, at sagen stadig afventer vurdering af jurister hos politiet.

Anmeldelsen kom, efter Skive Kommune havde givet ejeren flere beskeder samt påbud om at få lovliggjort opbevaringen af udtjente biler på sin ejendom. Det skete, efter Skive Kommune først i oktober sidste år opdagede, at ejeren opbevarede udtjente biler ulovligt. De stod på græs og jord.

Det må man ikke, da det kan forurene jorden. Ejeren fik befæstet jord bag ejendommen og fjernet nogle ulovligt opbevarede biler. Men da der trods flere henstillinger og påbud stadig stod biler på græs eller jord, valgte Skive Kommune altså at anmelde ejeren til politiet.

Efter anmeldelsen til politiet har Skive Kommune været på et tilsyn for at se, om ejeren havde ryddet op. Det havde han ikke.

Skive Folkeblad sendte tirsdag en sms til ejeren for at få oplyst, hvad han har af planer om at få lovliggjort opbevaring af udtjente biler på sin ejendom. Ejeren besvarede ikke henvendelsen.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland