Gå til hovedindhold
112

Politirapporten: 18 biler fik p-bøder og mand fik bilen beslagtlagt

26-10-2020 KL. 21:32
Empty
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

18 biler fik bøder for at holde ulovligt

Lørdag og søndag var politiet på udkig efter ulovligt parkerede biler. Det endte med, at 18 biler fik en parkeringsbøde i forruden for at holde ulovligt. 17 af bilerne holdt parkeret i Skive, mens en enkelt var i Glyngøre. I Skive holdt bilerne i Karolinegade, Frederiksgade, Voldgade, Borgergade, på Odgårdsvej og Nørre Alle, oplyser lokalpolitiet i Skive.

 

39-årig fik beslaglagt bilen

Klokken et natten til lørdag standsede politiet en 39-årig mand fra Roslev-området, da han kørte i sin Skoda Octavia på Bostrupvej ved Roslev. Det viste sig hurtigt, at manden ikke havde noget kørekort, fordi han tidligere har fået det taget. Det var han også blevet opdaget i at gøre to gange tidligere, og derfor beslaglagde politiet bilen. Den 39-årige mand var også påvirket af både amfetamin og hash, så han blev anholdt med henblik på at få taget en blodprøve. Det endte altså med flere sigtelser og en konfiskeret bil. Det oplyser Skive Politi.

 

24-årig kørte påvirket af alkohol

Lørdag klokken 06.12 stoppede politiet en 24-årig mand fra Rønbjerg-området, da han kørte en Chevrolet på Fjordvej i Skive. Han pustede sin promille til at være over det tilladte, og derfor blev han anholdt med henblik på at få taget en blodprøve. Han blev også sigtet for at køre bil i alkoholpåvirket tilstand. Det oplyser lokalpolitiet i Skive.

 

Glas- og porcelænsfigurer stjålet fra villa

I et tidsrum fra 15. september til lørdag var der indbrud i en villa på Viborgvej ved Højslev. Tyven kom ind ved at knuse en rude til et værelse, og derefter blev der stjålet glas- og porcelænsfigurer til en endnu ukendt værdi. Det oplyser Skive Politi.

 

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste 112

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland