Gå til hovedindhold
112

Politirapporten: 19-årig kvinde kørt på sygehus efter harmonika-sammenstød

14-03-2019 KL. 13:10
Empty
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

19-årig kvinde kørt på sygehuset efter ulykke

Onsdag morgen blev en 19-årig pige fra Vinderup kørt på sygehuset i Herning på grund af smerter i ryg og nakke efter et harmonikasammenstød på Ellebækvej i Holstebro. Kort før klokken otte holdt to biler for rødt lys, og den 19-årige ramte ind i den bagerste bil, fordi hun overså, at bilerne holdt stille. Den bagerste bil blev skubbet op i den forreste. Ifølge lokalpolitiet i Holstebro slap de to andre implicerede helskindede fra ulykken, men bilerne fik skader. Den 19-årige bliver desuden sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

 

Ring stjålet fra villa

En ring er blevet stjålet fra en villa på Lokesvej i Skive natten til onsdag. Den 39-årige kvindelige beboer opdagede onsdag morgen, at hendes hoveddør stod åben, selvom hun havde låst døren tirsdag aften. Politiet fortæller, at der ikke var tegn på, at døren var brudt op.

 

Fladskærme stjålet fra sommerhuse

Tidligere på ugen kunne Skive Folkeblad skrive om et indbrud i et sommerhus på Livøvej i Virksund. Nu har lokalpolitiet i Skive modtaget endnu to anmeldelser om indbrud, hvor tyven er gået efter fladskærms-tv’er. Denne gang er der tale om et 20’’ Samsung fladskærms-tv og et andet Samsung fladskærms-tv til en værdi af 2000 kroner. Indbruddene fandt sted fra 15. februar til 3. marts i det ene sommerhus, mens det i det andet fandt sted fra 1. januar til 12. marts. Lokalpolitiet i Skive tror der er tale om den samme gerningsmand.

 

21-årig med flere sigtelser efter vold på Smedestuen

En 21-årig mand fra Roslev blev anholdt for vold på Smedestuen natten til søndag. I første omgang sigtede politiet den unge mand for en enkelt lovovertrædelse. Nu er han sigtet for flere forhold, selvom han fortsat nægter sine ugerninger.

Ung mand hentet til forsvarets dag

Onsdag morgen blev en ung mand i Skive hentet af fogedretten, fordi han udeblev fra Forsvarets Dag.

Politiet oplyser, at den unge mand nu er på vej til Herning, hvor han skal igennem samme omgang som alle andre til Forsvarets Dag.

 

 

Byttede plæneklippere ved indbrud

Skive Folkeblad skrev mandag om et indbrud i et udhus i kolonihaveområdet Ved Mosen i Skive fra 3. til 10. marts. Siden har politiet fundet en anden plæneklipper på adressen.

- Den formodede gerningsmand har efterladt en anden plæneklipper af mærket Partner, siger politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive.

Derfor efterlyser han nu ejeren af plæneklipperen.

- Hvis man har haft indbrud og mangler sådan en plæneklipper, må man gerne henvende sig til os, siger Niels Bach.

 

Indbrud i sommerhus

Fra søndag til tirsdag formiddag var der indbrud i et sommerhus på Livøvej i Virksund. Politiet oplyser, at ejerne bemærkede et opbrudt vindue i soveværelset tirsdag formiddag.

Ved indbruddet blev der stjålet et 32’ fladskærms-tv.

 

To taget i at bruge mobilen under kørslen

Som led i den landsdækkende kampagne var politiet i Skive ude for at spotte bilister, der glemte selen eller som brugte mobilen under kørslen. Politiassistent Niels Bach fortæller, at betjente tirsdag formiddag snuppede to bilister i at bruge mobilen håndholdt under kørslen. Kampagnen fortsætter resten af ugen.

 

73-årig var påvirket af alkohol under kørslen

Tirsdag klokken 14.55 standsede en politipatrulje en Ford Mondeo på Rosenbakken i Skive. Føreren, en 73-årig mand fra Skive, gav udslag for at være påvirket af alkohol. Derfor blev han taget med på stationen for at få taget en blodprøve.

Politiet kunne desuden konstatere, at den ældre herre var frakendt førerretten. Derfor blev den 73-årige et par sigtelser rigere.

 

Mindre uheld ved Daugbjerg

En ung mand var tirsdag eftermiddag ifølge lokalpolitiet i Viborg skyld i en ulykke ved Holstebrovej og Lånumvej ved Daugbjerg. Det drejer sig om en 20-årig mand fra Hobro, som førte en varebil - og mens han kørte ad Holstebrovej, overså han en bil, der holdt stille på Holstebrovej for at svinge ind på Lånumvej. Den 20-årige ramte derfor sammen med bilen, der blev ført af en 52-årig mand fra Lånum. Lokalpolitiet i Viborg oplyser, at der udelukkende skete materiel skade på bilerne.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste 112

Forsiden lige nu

112

Varetægtsfængslet i fire uger: Skibonit truede med at bombe kommunen flere gange Varetægtsfængslet i fire uger: Skibonit truede med at bombe kommunen flere gange

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland