Gå til hovedindhold
112

Politirapporten: 30 køer trampede rundt i have

11-06-2019 KL. 11:37
Empty
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

30 køer trampede i nyanlagt have

Mandag klokken 13.56 modtog politiet en melding om, at 30 køer gik fra Ørslevklostervej mod Hobrovej.

Lokalpolitiet i Skive oplyser, at man tog kontakt til en person, som de troede var ejeren.

- Men han fortalte, at køerne var i gang med at passere hans nyanlagte have, fortæller politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive. Klokken 15.20 var køerne hjemme hos ejeren igen.

Indbrud i landejendom for anden gang på kort tid

Det er ikke særlig længe siden, Skive Folkeblad skrev om et indbrud i en landejendom på Bryrupvej i Mønsted. Under det indbrud blev laden nærmest tømt for ejendele, hvor blandt andet en traktor af mærket Ferguson 35 fra 1961 blev stjålet.

Fra fredag til mandag var der igen indbrud. Denne gang var det ifølge politiet seks spisebordsstole og en havefræser, der blev taget. Tyvene kom ind ved at afmontere et stuevindue.

 

Seks Wegner Y-stole stjålet fra villa

Endnu en gang er ukendte tyve gået direkte efter designermøbler fra et hus, der er til salg. Fra torsdag til lørdag brød gerningsmænd ind i en villa på Frederiksdal Alle i Skive.

- Det må få os til - igen - at opfordre til, at man beder om ikke at få sine dyre designermøbler med på billeder på salgssiderne, siger politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive.

 

Far og søn sigtet for husfreds-krænkelse

En 23-årig mand fra Viborg trængte lørdag klokken 19 ind i sin ekskærestes hjem på Jegstrupvej i Skive, mens hun ikke var hjemme. Ifølge lokalpolitiet i Skive troede den 23-årige, at ekskæresten stadig havde en kasse af hans dvd’er.

Hans far, en 46-årig mand fra Ikast, var med - og de sigtes derfor begge for overtrædelse af loven om husfredskrænkelse.

 

Lille knallert konfiskeret efter kørsel i høj fart

Søndag klokken 13 standsede politiet en 49-årig mand, da han kørte en PGO Hot ved Netto på Holstebrovej i Skive. Knallertkøreren kørte med en fart på mere end 75 kilometer i timen, og ifølge lokalpolitiet i Skive var det ikke første gang, han blev sigtet for den lovovertrædelse. Derfor blev knallerten konfiskeret.

 

 

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste 112

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland