112

Politirapporten: 32-årig overholdt ikke vigepligt og var skyld i ulykke

Uheld i kryds - 32-årig glippede vigepligt

To biler stødte sammen i et kryds ved Balling tirsdag middag.

Klokken 12.38 tirsdag modtog politiet en anmeldelse om uheldet, der skete i krydset ved Damgårdvej, Nørre Ramsingvej, Grundvadvej og Vestergade ved Balling.

En 32-årig mand fra Balling kørte ad Damgårdvej, og i krydset skulle han fortsætte ligeud.

- Han overså sin ubetingede vigepligt, så han kørte ud i krydset. En anden bilist kom fra Grundvadvej, og han kørte ind i den 32-årige bilist, siger politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive.

Den anden bil blev ført af en 40-årig mand fra Balling.

Venstre forreste side af den 40-åriges bil ramte højre forreste hjørne af den 32-åriges bil.

Den 40-årige mand blev efterfølgende kørt til sygehuset i Viborg på grund af smerter i den ene arm.

Den 32-årige blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Narko fundet på to gæster i midtbyen

Onsdag klokken 10.15 var politiet flexpatrulje på besøg på en adresse i midtbyen i Skive. Her mødte patruljen fire personer på adressen, og med hjælp fra en narkohund blev to af personerne fundet i besiddelse af narko. Det drejer sig om en 26-årig mand fra Roslev, som havde 2,07 gram heroin på sig og en 32-årig mand fra Skive, som havde 2,72 gram MDMA og 1,05 gram amfetamin på sig. Begge blev sigtet for at overtræde loven om euforiserende stoffer. Det oplyser lokalpolitiet i Skive.

Gul knallert stjålet fra parkeringsplads

Onsdag i tidsrummet fra 07.15 til 14.00 blev en gul PGO Hot 50 knallert stjålet fra parkeringspladsen uden for Dagli’Brugsen i Roslev. Knallerten har registreringsnummeren BN 38 57 og en værdi af 3500 kroner. Den tilhører en 51-årig kvinde fra lokalområdet. Det oplyser lokalpolitiet i Skive, som gerne hører fra vidner, der har set noget.

Katrine Friis Pedersen

kfp@skivefolkeblad.dk