Gå til hovedindhold
112

Politirapporten: Amfetamin-rus på knallert

06-12-2019 KL. 12:36
Empty

Arkivfoto

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Kontanter stjålet fra virksomhed i Mønsted

I løbet af tidsrummet fra onsdag klokken 16 til torsdag morgen var der indbrud hos RB Glasfiber på Jernvej i Mønsted. Lokalpolitiet i Viborg oplyser, at to døre til kantinen blev brudt op, inden der blev stjålet 2000 kroner i kontanter. Politiet oplyser desuden, at der kan være forsvundet andet.

 

Nummerplader stjålet i Oddense

Torsdag i tidsrummet fra syv til 18 blev et par nummerplader stjålet fra en Chevrolet, der holdt parkeret på Saugstrupvej i Oddense. Nummerpladerne har registreringsnummer ZK 47 782. Det oplyser lokalpolitiet i Skive.

 

Kørte påvirket af amfetamin

En 41-årig mand fra Nordsalling blev torsdag klokken 20.25 stoppet af politiet, da han kørte knallert på Buksager i Krejbjerg. Lokalpolitiet i Skive oplyser, at den 41-årige mand erkendte at have taget amfetamin et par dage tidligere. Han blev derfor anholdt og taget med på stationen med henblik på en blodprøve for at fastslå, om han var påvirket.

 

Dør sparket op til SFO

Klokken 06.26 fik politiet en anmeldelse om et indbrud i Sparkær SFO på Langgade i Sparkær. Her havde endnu ukendte gerningsmænd sparket døren ind til SFO’ens kælder. Lokalpolitiet i Viborg oplyser, at personalet ventede med at tjekke, om noget var stjålet, til politiet nåede frem.

 

Narko fundet på adresse i Skive

Et tip om et større parti narko fik politiet til at sende en patrulje til en adresse på Viborgvej i Skive. Der var ganske vist narko på adressen, men ikke et større parti. Betjentene fandt 0,58 gram amfetamin og 0,28 gram hash. Der bor en 20-årig mand, som erkendte. Det oplyser lokalpolitiet i Skive.

 

Mistede taske i toget

En 34-årig kvinde fra Skive mistede fredag sin taske, mens hun kørte med toget fra Vibog til Skive. Tasken med indhold har en samlet værdi af 3.036 kroner.

 

32-årig kørte fuld i bil

Klokken 01.28 natten til torsdag stoppede politiet en 32-årig mand, da han kørte bil på Åbakken i Krejbjerg. Lokalpolitiet i Skive oplyser, at en alkometermåling viste, at han havde drukket for meget alkohol til, at han måtte køre bil. Derfor bliver han sigtet for spirituskørsel.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste 112

Forsiden lige nu

Lokalt

Politichef med opfordring til unge op til hedebølge: »Skru nu ned for festmusikken« Politichef med opfordring til unge op til hedebølge: »Skru nu ned for festmusikken«

112

15-årig dreng frikender kammerater for overfald: "Jeg gjorde det selv" 15-årig dreng frikender kammerater for overfald: "Jeg gjorde det selv"

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland