112

Politirapporten: Bibel med guldkant stjålet fra kirke og kvinde sigtet efter uheld

Bibel- og vasetyveri fra kirke

Politiet har modtaget anmeldelse om, at der torsdag i sidste uge var indbrud i Vejby Kirke i Dølby, hvor en bibel i sort læder med guldkant og en vase til en samlet værdi af 1000 kroner blev stjålet i åbningstiden.

(Det fremgik i første omgang, at tyveriet var sket fra kirken i Spøttrup, men politiet oplyser, at der var tale om Dølby Kirke. Vi beklager fejlen, red.)

Unge var mere end 10 i Børnenes Paradis

Ti minutter efter midnat tirsdag fik politiet en anmeldelse om, at flere end 10 unge mennesker var forsamlet i Børnenes Paradis i Skive. De løb dog alle sammen i forskellige retninger, da en patrulje nærmede sig. Patruljen vurderede, at omkring en halv snes unge var samlet på stedet.

Kvinde sigtet efter uheld

Politiet har sigtet en 67-årig kvinde fra Viborg for ikke at overholde sin ubetingede vigepligt i forbindelse med et uheld fredag klokken 13.45 på Odgaardsvej i Skive. Kvinden kørte ad Allegade, da hun i stedet for at holde tilbage i krydset ved Odgaardsvej, ramte en 70-årig mand på knallert. Der blev godt nok rekvireret en ambulance til stedet, men manden blev blot kørt hjem til sin bopæl i Skive, oplyser det lokale politi.

21-årig fundet med hash

Mandag klokken 09.35 kørte en patrulje en tur til Vindelevgård i Vinderup på baggrund af et tip. Tippet gik på, at en 21-årig mand skulle være i besiddelse af narko. Det viste sig, at han havde 22 gram hash på sin bopæl, så han blev sigtet for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer. Ifølge lokalpolitiet i Holstebro erkendte han.

Mand kørte påvirket af hash

Mandag klokken 13 stoppede politiet en 21-årig mand fra Tølløse, da han kørte en varebil på Hobrovej i Højslev. Den unge mand viste sig at være påvirket af hash. Han var desuden også frakendt kørekortet, så det endte med to sigtelser til den 21-årige. Han blev også kortvarigt anholdt med henblik på at få taget en blodprøve.

Mand sigtet for narkokørsel

Fredag klokken 15.50 stoppede politiet en 31-årig mand fra Rødding, da han kørte bil på Nørregårdsvej i Spøttrup. Manden viste sig at køre bilen, selvom han var påvirket af hash. Derfor blev han anholdt med henblik på at få taget en blodprøve. Han blev også sigtet for narkokørsel inden sin løsladelse, oplyser Skive Politi.

Crosser stjålet ved Bilstrupbanen

Klokken 02.04 natten til fredag blev en blå motocross maskine stjålet fra en container ved Bilstrupbanen på Svansøvej i Skive. Det drejer sig om en maskine af mærket Yamaha YZ125 og den har en værdi af 65.000 kroner. Ungdomsskolen i Skive står som ejere af maskinen, oplyser det lokale politi.

22-årig kørte påvirket af alkohol og narko

Torsdag klokken 17.15 stoppede politiet en 22-årig mand fra Kølvrå, da han kørte bil i Thomsensgade i Skive. Han gav udslag for både at være påvirket af alkohol og hash, så han blev anholdt med henblik på at få taget en blodprøve. Han blev desuden sigtet for både at køre bil i alkohol- og narkopåvirket tilstand, inden han blev løsladt igen.

Det er især trafikale problemer, som lokalpolitiet har taget sig af i weekenden. Arkivfoto