Gå til hovedindhold
112

Politirapporten: Bilist og cyklist stødte sammen og årsag til brand ikke opklaret

17-09-2019 KL. 09:51
Empty

Arkivfoto

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Bilist drejede ind foran cyklist

Mandag middag blev politiet kaldt til en ulykke i krydset ved Skivevej og Vinderupvej i Vinderup. Lokalpolitiet i Holstebro oplyser, at en 62-årig mand fra lokalområdet skulle dreje ind på Skivevej fra Vinderupvej. For at komme ind på Vinderupvej skulle han passere en cykelsti. I samme øjeblik kom en 58-årig kvinde cyklende ad cykelstien, og hun kunne ikke undgå at ramme bilen. Den 62-årige blev derfor sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. Der skete kun ringe materiel skade i forbindelse med sammenstødet.

 

Endnu ingen brandårsag

Politiet blev sendt til Jernbanegade i Roslev mandag morgen i forbindelse med den voldsomme brand i to lejligheder. »Vi har endnu ikke fundet en årsag til branden«, siger politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive. De to lejligheder udbrændte helt. Politiets teknikere fortsætter undersøgelserne på stedet.

 

Hærværk mod fire biler hos Harre Auto

I tidsrummet fra fredag til mandag blev fire biler hos Harre Auto på Sallingsundvej i Harre udsat for hærværk. Lokalpolitiet i Skive oplyser, at der formentlig blev kastet med store sten mod bilerne. En Toyota Aygo og en BMW fik bule i venstre bagdør, mens en Skoda Fabia og en Peugeot 207 fik bule i venstre bagskærm. Der er endnu ingen skadesopgørelse.

 

Uheld i rundkørsel

Fredag klokken 12 skete der et sammenstød mellem to biler i rundkørslen ved Nørre Boulevard og Resenvej.

En 68-årig mand fra Skive kørte ind i rundkørslen uden at overholde sin ubetingede vigepligt. Det resulterede i, at en 25-årig kvindelig bilist kørte ind i hans bil, fordi hun allerede befandt sig inde i rundkørslen.

Ifølge politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive skete der kun ringe materiel skade og ingen personskade. Til gengæld er den 68-årige mand sigtet for ikke at overholde sin ubetingede vigepligt.

 

En tørstig butikstyv

Søndag klokken 16.15 fik lokalpolitiet i Skive en anmeldelse om butikstyveri i Kvickly i Skive. Og det var tyveri af de lidt dyrere. Tyven havde nemlig stjålet spiritus af den lidt mere bekostelige slags, men var blevet fanget på et overvågningskamera. Personalet havde derfor opsøgt ham i butikken, men da han blev antastet, stak han af, fortæller politiassistent Niels Bach.

Med sig havde han taget en cognac, en rom og en whisky til en samlet værdi af 1107 kroner.

På overvågningsvideoen kunne politifolkene genkende tyven som en 34-årig mand fra Skive, og politifolkene kørte derfor til hans adresse. Her sigtede man manden, men måtte til gengæld konstatere, at spiritusflaskerne var væk.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste 112

Forsiden lige nu

Lokalt

Politichef med opfordring til unge op til hedebølge: »Skru nu ned for festmusikken« Politichef med opfordring til unge op til hedebølge: »Skru nu ned for festmusikken«

112

15-årig dreng frikender kammerater for overfald: "Jeg gjorde det selv" 15-årig dreng frikender kammerater for overfald: "Jeg gjorde det selv"

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland