Gå til hovedindhold
112

Politirapporten: Bilist stak af fra politiet til fods gennem frisørsalon

14-05-2019 KL. 09:53
Empty
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

26-årig kending stoppet af politiet: Stak af til fods gennem frisørsalon

Mandag standsede politiet en 26-årig mand fra Randers, da han kørte en VW Passat i Thorupsgade i Skive. Lokalpolitiet i Skive oplyser, at den unge mand er frakendt kørekortet.

- Han flygtede til fods gennem frisørsalonen i Nørregade og fortsatte hen mod p-pladsen ved Rema 1000, siger politikommissær Lars Mikkelsen fra lokalpolitiet i Skive.

Han var genkendt af patruljen, og selv om han i første omgang slap fra betjentene, lykkedes det til sidst at fange ham i Karolinegade. Derfor kan han nu se frem til en sigtelse for kørsel i frakendelsestiden.

 

Færdselsuheld ved Dommerby

To biler var mandag morgen involveret i et færdselsuheld ved rundkørslen i Dommerby. En 34-årig kvinde fra Skive kørte bag en Honda med trailer, som bremsede unødigt op og ned.

Politiet oplyser, at Hondaen blev ført af en 37-årig mand fra Skals. Politiet er nu i gang med at undersøge, hvilken part der har skylden i ulykken.

 

Indbrud i 11 kælderrum

Mandag i tidsrummet 18-20.10 var der indbrud i 11 kælderrum i en opgang på Dalgas Alle i Skive. Lokalpolitiet i Skive oplyser, at der fra anmelderens kælderrum blev stjålet Georg Jensen julepynt og vinglas.

Det er endnu ikke opgjort, hvor meget tyvene stak af med fra de enkelte rum.

 

Citroen stjålet fra bilhandler

Fra 28. til 29. april blev der stjålet en hvid Citroen C1 fra Boysen Biler i Skive. Lokalpolitiet i Skive oplyser, at bilen har registreringsnummer BY 25 129.

 

31-årig kvinde kørte i rabatten

Fredag 17.07 kørte en 31-årig kvinde fra Durup i en sølvgrå Suzuki Alto på Toustrupvej i Toustrup. Skive Politi oplyser, at kvinden pludselig kørte ud i rabatten, hvor hun ramte kampesten.

Kvinden kørte med 40 kilometer i timen, så hun kom ikke noget til ved ulykken.

 

Indbrud i villa

Søndag fra 17.30 til 18.30 var der indbrud i en villa i Østergade i Roslev. Skive Politi oplyser, at beboeren var i bad, mens tyven var på spil.

Der blev stjålet en Samsung Note 8, en Samsung Galaxy S7 og en guldring med brillanter. Politiet har forhørt sig hos naboer, men ingen har set noget.

 

Værktøj stjålet fra skur

Søndag 20.48 modtog politiet en melding om et indbrud i et ulåst værksted på Holstebrovej i Skive. Lokalpolitiet i Skive oplyser, at der blandt andet blev stjålet en håndrundsav, to vinkelslibere, to boremaskiner og et ladeapparat.

Et vidne så tre yngre mænd læsse tyvekosterne ind i en Ford Mondeo.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste 112

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland