Gå til hovedindhold
112

Politirapporten: Dreng gemte sig på førstesalen under indbrud

14-09-2019 KL. 08:07
Empty
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Flere indbrud: Dreng var alene hjemme under indbrud - gemte sig

Rettelse: Ikke alle oplysninger holdt stik i en historie, som vi - på bagrund af oplysninger af politiet - bragte lørdag om, en dreng, der torsdag var alene hjemme og gemte sig på førstesalen og ringede til sin bedstemor, mens der var indbrud i familiens hus på Dølby. Drengens mor oplyser til Skive Folkeblad, at huset er i et plan, at sønnen ikke var hjemme, men stødte på tyven på gårdspladsen, da han kom hjem fra skole. Gerningsmanden bad om vand til køleren på sin bil ,og da drengen ville finde det, kører tyven hurtigt derfra. Drengen låste sig ind i huset, hvor han konstaterer, at der har været indbrud. Blandt andet er hans telefon blevet stjålet, og han cykler derfor hen til en nabo, hvor han lånte en telefon og ringede til sin far.
Faderen ringer til sine forældre og beder dem kontakte politiet, mens han skyndte sig hjem i den tro, at gerningsmanden stadig var i huset. Skive Folkeblad beklager unøjagtighederne. /pean

Gerningsmændene er set af et vidne køre derfra i en Audi A7, og politiet har også fået et registreringsnummer.

Politiet har dermed en god formodning om, hvem tyvene er, nemlig nogle fra Østjylland.

Der har desuden været flere andre indbrud torsdag, særligt i Vinde-området.

I en villa på Vindevej er tyve brudt ind gennem et soveværelsesvindue og har stjålet værdier for 21.000 kroner, blandt andet et herreur med indgravering, et dameur, flere gavekort og en guitar.

Indbruddet er sket på et tidspunkt mellem torsdag klokken 7 til 15.50.

Hos Skive Streetsportcenter på Bakkedraget har der også været indbrud i tidsrummet torsdag lige over midnat til klokken 15.

Man har her knust en rude og stjålet lidt kontanter fra en pengekasse og en bærbar PC.

Om førstnævnte episode kan kædes sammen med de to første, kan politiet ikke sige på nuværende tidspunkt.

 

Stjålet værktøj fundet hos tidligere medarbejder

Politiet fandt for nylig nye tyvekoster hos en 41-årig mand. Det drejer sig om værktøj til 3268 kroner, og efter lidt tids efterforskning fandt politiet frem til, at det tilhører en virksomhed på Hjortevej. Værktøjet blev taget fra virksomheden i tidsrummet fra 1. januar til 9. september i år. Den 41-årige har tidligere arbejdet for virksomheden, men ifølge lokalpolitiet i Skive var han ikke kommet i besiddelse af værktøjerne på lovlig vis. Derfor bliver han sigtet for tyveri.

 

Efterlyst sabel tilbage hos rette ejer

I begyndelsen af september efterlyste en 76-årig mand fra Skive sin sabel, som var blevet taget fra hattehylden i hans bil efter et arrangement i Glyngøre 10. august. Lokalpolitiet i Skive kan nu oplyse, at sablen er tilbage hos den 76-årige mand.

- En mand, som også var medlem af Nørrejyske Artilleriregiments Saluteringslaug, henvendte sig til ham og fortalte, at han tog den fra bilen, siger politikommissær Lars Mikkelsen fra lokalpolitiet i Skive. Han fortæller, at det formentlig beror på en misforståelse, og at der ikke er lavet en politisag ud af det.

 

Forsvundet får

En fåreavler har mistet et får og et lam, der gik i en indhegning ved Skive Plantage på Flyvej.

Politiassistent Niels Bach fortæller, at landmanden netop har tilset sine får og kunne konstatere, at lågen stod åben, og der manglede et øremærket får - mærket CH66033 - og et lam.

Hvorvidt får og lam er stjålet eller stukket af fra indhegningen ved politiet ikke på nuværende tidspunkt.

 

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste 112

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland