Gå til hovedindhold
112

Politirapporten: Drenge sigtet for at stjæle Volvo og 15 biler kørte ræs på havnen

27-07-2020 KL. 20:10
Empty
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Indbrud i villa på Frederiksdal Alle

Politiet har modtaget en anmeldelse om, at der natten til fredag var indbrud i en villa på Frederiksdal Alle i Skive. Tyven kom ind via baggården, hvor vedkommende brød et badeværelsesvindue op. Alt var gennemrodet og efter indbruddet manglede et ur af Hugo Boss, en guldring og en Macbook. Det oplyser lokalpolitiet i Skive.

 

Indbrud i lejlighed

I tidsrummet fra klokken fire til seks natten til torsdag var der indbrud i en lejlighed på Søbyvej. Naboen troede, at det var lejlighedens beboer, der kom hjem - men det viste sig senere, at det altså var en tyv, der var på besøg. Alt er gennemrodet, men det vides endnu ikke, hvad der er stjålet. Det oplyser Skive Politi. Beboeren er en 32-årig kvinde.

 

Sort rollator stjålet

Fredag mellem klokken 17 og 18 blev en sort rollator stjålet fra området uden for Fakta på Dalgas Alle i Skive. Det oplyser lokalpolitiet i Skive.

 

To unge mænd sigtet for biltyveri

Fredag klokken 22.30 fik politiet en anmeldelse om, at nogle unge mænd var i gang med at stjæle en Volvo fra Lille Thorumvej i Roslev-området. Bilen blev dog holdt tilbage, da den ankom til Smedjestuen i Selde. Politiet nåede at få fat i to af de unge på henholdsvis 15 og 16 år. De blev begge sigtet for brugstyveri. Den 15-årige blev også sigtet for at køre bil uden kørekort. Resten af gruppen nåede at løbe fra stedet, men politiet oplyser, at de kender deres identitet.

 

Anmeldelser om høj musik

Politiet har i løbet af weekenden endnu en gang fået anmeldelser om høj musik. Det ene tilfælde var i Vesterbrogade i Lem, hvor der skulle være høj musik og kanonslag. Da politiet kom frem, lukkede de ned for musikken, men de kendte ikke til nogen kanonslag. Klokken tre natten til lørdag blev politiet kaldt til Resen Skole på grund af høj musik. Musikken blev dog slukket ved politiets ankomst. Også klokken 22.24 lørdag var der en anmeldelse om høj musik i Jyllandsgade i Skive.

 

15 biler kørte ræs på havnen

Lørdag klokken 18.57 modtog politiet en anmeldelse om, at der blev kørt ræs på havnen i Skive. Da politiet nåede frem var der 15 biler og mellem 30 og 40 personer. Patruljen registrerede alle personerne for at danne sig et overblik, og så skete der ikke mere i den forbindelse. Politiet oplyser desuden, at de registrerede de fremmødte som forebyggende.

 

55-årig mand kørte i påvirket tilstand

Lørdag aften stoppede politiet en sort Audi i Asylgade i Skive. Bag rattet sad en 55-årig mand fra Nordsalling, som havde en promille på 0,96. Han blev derfor sigtet for at køre bil i alkoholpåvirket tilstand. Også en anden 55-årig mand fra samme område blev sigtet, fordi han overlod førerretten til manden, som var påvirket af alkohol. Det oplyser Skive Politi.

 

To surf-boards stjålet fra bil

Mandag i sidste uge blev to surf-boards stjålet fra en bil, som holdt ved stranden i Glyngøre. De to surf-boards var blevet afmonteret på et tidspunkt mellem klokken 16 og 18. De har en samlet værdi af 12.500 kroner, oplyser lokalpolitiet i Skive.

 

Mazda lavede cirkler i græsset

Mandag fem minutter efter midnat blev en Mazda set lave cirkler i græsset ved Skivehus Skole. Bilen var dog væk ved politiets ankomst, men lokalpolitiet i Skive oplyser, at der er lidt at gå efter i sagen.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste 112

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland