Gå til hovedindhold
112

Politirapporten: Færing i sammenstød og 66-årig kørte over for rødt og ramte bil

20-08-2019 KL. 11:10
Empty
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Sammenstød: Ældre færing overholdt ikke vigepligten

En 66-årig mand fra Færøerne blev mandag middag kørt med ambulance til kontrol på sygehuset. Det skete efter et sammenstød med en anden bil i krydset ved Holstebrovej og Vestre Skivevej i Sjørup klokken 12.35. Den 66-årige mand overholdt ikke sin ubetingede vigepligt og blev ramt af en bil ført af en 34-årig mand fra Haderup, som kørte ad Holstebrovej. Det oplyser lokalpolitiet i Skive. Uheldet skabte ingen trafikale problemer.

 

68-årig kørte over for rødt og ramte bil

Politiet blev mandag ved 15-tiden kaldt til en ulykke i krydset mellem Søndergade og Skivevej i Balling. Lokalpolitiet i Skive oplyser, at en 66-årig mand fra Skive kørte over for rødt i krydset, hvor han med 30 kilometer i timen ramte en anden bil, der kørte mod nord. Bilen blev ført af en 37-årig kvinde fra Balling. Der skete ifølge politiet kun materiel skade.

 

Brandteknikere skal undersøge brand i virksomhed

Politiet kender endnu ikke årsagen til, at der fredag eftermiddag og aften stod flammer op gennem taget hos Stouby Tømrervirksomhed på Ulvevej i Skive. Brandteknikere skal nu undersøge årsagen.

 

Trafikuheld afslørede 25-årig

Fredag klokken 15.12 var en 25-årig mand fra Rønbjerg skyld i en ulykke, da han kørte knallert 45 i Møllegade i Skive. Ifølge politiet overså han, at to biler foran ham bremsede ned, fordi den forreste skulle dreje til venstre.

- Så han kørte op bag i den bagerste bil og væltede af knallerten, siger politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive. Det blev altså dyrt for ham at overse den lavere fart. Betjentene på stedet kunne nemlig konstatere, at den unge mand var frakendt kørekortet, at knallerten ikke var omregistreret, og så manglede der forsikringer. Derfor endte den 25-årige med fire sigtelser, da han også blev sigtet for manglende agtpågivenhed.

 

Indbrud hos svæveflyverklub

I tidsrummet fra onsdag til lørdag var der indbrud hos Skive Svæveflyverklub på Steensbjergvej i Vinkel. Ifølge lokalpolitiet i Skive stjal ukendte gerningsmænd værktøj, øl og sodavand fra klubhuset. De kom ind ved at bryde dørens lås op.

Det er endnu uklart, om tyvene stak af med andet fra klubhuset. De havde også forsøgt at bryde hængelåsen til hangaren op, men det lykkedes ikke.

 

To el-cykler stjålet fra skur

Lørdag i tidsrummet fra 22 til 23 stjal ukendte gerningsmænd to el-cykler fra et skur på Contortavej i Vester Hærup i Spøttrup. Cyklerne har en værdi af 30.000 kroner.

Adressens beboere var hjemme, da cyklerne blev stjålet, men de hørte intet.

 

Værktøj stjålet fra Oddense

Natten til søndag var ukendte gerningsmænd på spil ved en ladvogn ud for en bolig på Gravene i Oddense. Der blev stjålet værktøj til 10.000 kroner fra en værktøjskasse under ladet.

Også en adresse på Vesterled i Oddense havde besøg af værktøjstyve. I samme tidsrum blev der stjålet diverse el-værktøj og 12 flasker rødvin til i alt 4500 kroner.

- Der er en mulighed for, at de to sager hænger sammen, fortæller politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive.

 

Traktor stjålet i Sjørup

Politiet modtog søndag 13.54 en anmeldelse om et tyveri af en traktor af mærket John Deere fra Vestre Skivevej i Sjørup. Traktoren er fra 2005 og har en værdi af 200.000 kroner.

Lokalpolitiet i Viborg oplyser, at det er muligt at starte traktoren med en standard nøgle. Der er desuden ingen spor at gå efter.

 

29-årig kvinde snød taxi-chauffør

Lørdag klokken 23.02 bad en taxi-chauffør politiet om hjælp, da han havde kørt lidt tid med en 29-årig kvinde fra Vinderup. Chaufføren samlede kvinden op i Holstebro, og hun meddelte, at hun skulle til Djeldvej i Vinderup.

Undervejs fik chaufføren en mistanke til, at kvinden ikke kunne betale for turen, så han valgte at holde ind til siden. Og ganske rigtigt. I stedet var hun påvirket af alkohol. Politiet kørte hende til detentionen i Holstebro. Nu kan hun se frem til en sigtelse for bedrageri.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste 112

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland