Gå til hovedindhold
112

Politirapporten: Fuld mand i bar mave kørt hjem og knallertkører på afveje i Krabbesholm

19-07-2019 KL. 07:39
Empty
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Knallertkører på afveje i skoven

En 15-årig dreng fra Skive fik tirsdag en bøde for at køre knallert i Krabbesholm Skov, selv om der er skilte, der viser, at man ikke må køre knallert i området.

Lokalpolitiet i Skive fortæller, at han blev opdaget i det tirsdag klokken 18.20.

 

26-årig bilist stoppede ikke for politiet

Onsdag klokken 14.25 fortsatte en 26-årig mand med at køre bil, selv om politiet gav tegn til at stoppe på Glyngørevej. Ifølge Skive Politi fortsatte den unge mand hjem til sin bopæl, hvor politiet tog kontakt.

Det viste sig kort efter, at den 26-årige ikke havde noget kørekort. Derfor blev han både sigtet for at køre bil uden kørekort og for ikke at følge politiets anvisning om at standse.

 

Kvinde kørte uden kørekort

Onsdag klokken 17.30 stoppede politiet en 49-årig kvinde fra Hjortshøj på Ny Viborgvej. Det viste sig dog hurtigt, at kvinden tidligere havde fået administrativt inddraget sit kørekort. Derfor blev hun sigtet for kørsel uden førerret.

 

61-årig kvinde kørte i spirituspåvirket tilstand

Politiet stoppede en 61-årig kvinde fra Viborg onsdag klokken 21.15, da hun kørte bil på Landevejen i Håsum. Skive Politi oplyser, at kvinden pustede sin promille over det tilladte.

Derfor blev hun anholdt, fik taget en blodprøve, afhørt og til sidst løsladt igen. Hun kan se frem til en sigtelse for at køre i påvirket tilstand.

 

Fuld mand i bar mave generede på banegårdspladsen

Onsdag klokken 21.35 blev politiet kaldt til banegårdspladsen i Skive, hvor en 51-årig mand fra Viborg opførte sig utrygskabende over for de andre personer på stedet. Han var lidt tidligere blevet sat af toget i Skive.

Skive Politi oplyser, at den 51-årige mand var højt gestikulerende, og på et tidspunkt smed han sin bluse, så han også var i bar mave. Politiet kørte den 51-årige til sin bopæl i Viborg.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste 112

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland