Gå til hovedindhold
112

Politirapporten: Fulderik kørte til flyvestation og postkasse sprængt

13-12-2019 KL. 11:37
Empty

Arkivfoto

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Fuld 38-årig skibonit kørte til hovedvagten i Karup

En 38-årig mand fra Skive havde tilsyneladende drukket lidt for meget alkohol til, at det var ansvarligt at køre bil. Klokken 21.26 blev politiet i hvert fald kaldt til hovedvagten ved Flyvestationen Karup, hvor den 38-årige havde henvendt sig. Lokalpolitiet i Viborg oplyser, at hovedvagten mente, at den 38-årige mand virkede påvirket af alkohol. Skibonitten blæste også sin promille over det tilladte, og derfor blev han anholdt og taget med til skadestuen, hvor han fik udtaget en blodprøve. Den 38-årige kan formentlig se frem til at blive sigtet for spirituskørsel.

 

Postkasse sprængt i luften

Politiet har fået julens første sprængning af en postkasse i området. Torsdag i tidsrummet fra klokken 16 til 21.30 blev en postkasse på Hostrupvej i Lem sprængt i luften. Det oplyser lokalpolitiet i Skive.

 

47-årig mand sigtet for tyveri

Politiet har sigtet en 47-årig mand fra Skive for tyveri af et sofabord, som han mistænkes for at have stjålet fra en kælder på Havnevej i en tidsperiode fra 12. oktober til 12. december.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste 112

Forsiden lige nu

Lokalt

Politichef med opfordring til unge op til hedebølge: »Skru nu ned for festmusikken« Politichef med opfordring til unge op til hedebølge: »Skru nu ned for festmusikken«

112

15-årig dreng frikender kammerater for overfald: "Jeg gjorde det selv" 15-årig dreng frikender kammerater for overfald: "Jeg gjorde det selv"

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland