Gå til hovedindhold
112

Politirapporten: Hash-kvinde flippede ud og mistænkt ildspåsætter bliver i fængslet

22-02-2019 KL. 19:16
Empty
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

30-årig ildspåsætter bliver i fængslet

Torsdag blev varetægtsfængslingen af en 30-årig frivilligt forlænget i yderligere fire uger, oplyser anklager Søren Kløvborg fra Midt- og Vestjyllands Politi. Den 30-årige mistænkes at stå bag en række containerbrande i midtbyen i Skive og blev anholdt fredag 16. november, hvor brandene også stoppede.

 

Oliespild i gågaden

Torsdag klokken 09.38 modtog politiet en melding om noget oliespild i ud for A&G i Adelgade i Skive. Skive Kommune blev tilkaldt med henblik på at få olien fjernet igen.

 

39-årig kvinde taget med narko

En 39-årig kvinde blev torsdag taget for at være i besiddelse af 5,6 gram hash. Politiet oplyser, at hun er sigtet for det.

Ifølge lokalpolitiet i Skive kaldte hun undervejs i politihandlingen betjentene for »lille pansersvin« og »forbandede pansersvin«. Derfor blev hun også sigtet for fornærmelig tale af ordensmagten.

 

45-årig sigtet for vold

Politiet har nu sigtet en 45-årig mand for vold mod sin kæreste. Ifølge lokalpolitiet i Skive gav den 45-årige mand en noget anden forklaring, som ikke stemte overens med det faktuelle i sagen. Hun har selv forklaret politiet, at hun har fået nogle slag af den 45-årige.

 

Påvirket knallert-fører stoppet

Kort før midnat natten mellem onsdag og torsdag blev en 41-årig mand fra Skive standset på en stor knallert på Houlkærvej i Viborg. Han gav udslag for at være påvirket af amfetamin og blev derfor anholdt med henblik på en blodprøve.

Den 41-årige er desuden frakendt kørekortet og knallerten var hverken forsikret eller registreret.

 

Tyveri af jolle

Der er stjålet en jolle fra fiskerihavnen i Skive. Jollen er af mærket Cresent og har en værdi af 8000 kroner. Tyven klippede låsen over og efterfølgende fandt man jollen i ødelagt tilstand på den anden side af vejen. Det oplyser lokalpolitiet i Skive.

 

Tyveri i landejendom

Onsdag i tidsrummet fra 13-20.20 var der indbrud i en landejendom på Røde Jord i Hindbord. Tyven kom ind ved at knuse en rude i køkkenet, hvorefter der blev stjålet 144-15000 i thailandske baht, 4-5000 danske kroner og en Ipad.

 

Bommene gik ikke ned

Onsdag klokken 19.01 var der en melding om, at bommene ved jernbaneovergangen på Præstevejen i Rønbjerg ikke gik ned. Politiet oplyser, at det er sket et par gange inden for kort tid.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste 112

Forsiden lige nu

Lokalt

Glæde i Skive: Udvist mor og datter får lov at blive Glæde i Skive: Udvist mor og datter får lov at blive

Kultur

Bjerre og Danefeld i barsk debat om Skive Theater: »Skandale« og »løse påstande« Bjerre og Danefeld i barsk debat om Skive Theater: »Skandale« og »løse påstande«

112

Tiltalt for at dræbe 41-årig: Nu skal 23-årig skibonit for retten Tiltalt for at dræbe 41-årig: Nu skal 23-årig skibonit for retten

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland