Gå til hovedindhold
112

Politirapporten: Hund i varm bil og uforskammet motorcyklist

16-05-2018 KL. 13:45
Empty

Arkivfoto

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Hund i varm bil

Klokken cirka 15 fik lokalpolitiet en anmeldelse om en hund, der sad i en varm bil på en p-plads ved Aalbækparken. Da politiet nåede frem, var bilen dog væk.

- Hvis nogen ser hunde, der i længere tid opholder sig i varme biler, hører vi gerne om det, siger politikommissær Lars Mikkelsen fra lokalpolitiet i skive.

 

Vild kørsel af motorcykel

Efter anmeldelser er politiet opmærksom på en motorcykel, der ejes af en 26-årig mand fra Skive. Tilsyneladende køres der råddent på motorcyklen, og motorcyklisten råber desuden ukvemsord med mere efter andre trafikanter, oplyser lokalpolitiet i Skive.

 

Scooter-ræs på Holstebrovej

Omkring klokken 21 fik politiet anmeldelse om to scootere, der kørte ræs på Holstebrovej. Politiet kørte ud til stedet, men fandt ingen, oplyser lokalpolitiet i Skive.

Fik sendt forkert telefon

En 46-årig kvinde bestilte og betalte via nettet for en iPhone 8, men fik i stedet en Android-telefon, der samtidig havde store mangler. Den kunne ikke ringe og dansk sprog var ikke installeret. Ifølge lokalpolitiet i Skive er der muligvis forskellige opfattelser af, hvad der er bestilt, men den efterforskes i øjeblikket som bedrageri mod den 46-årige.

 

Nummerplade stjålet

Fra en parkeret trailer på Højlundsvej i Skive er der mellem 1. marts og 14. maj stjålet en nummerplade - ET 81 77. Det oplyser lokalpolitiet i Skive.

 

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste 112

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland