Gå til hovedindhold
112

Politirapporten: Knallertbøller, spritbilist og tyveri i Netto

27-03-2018 KL. 13:21
Empty
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Chikane på gade

Politiet har mandag fået en anmeldelse om, at knallerter og off-roadere kører til ulempe og chikane for beboere i Jernbanegade i Roslev. Og ifølge politikommissær Lars Mikkelsen fra lokalpolitiet i Skive agter man nu at skride ind over for det.

 

Tyveri i Netto

Ved et tyveri i Netto på Holstebrovej i Skive mandag mellem klokken 12 og 21 er der blevet stjålet et dankort , oplyser lokalpolitiet i Skive. Dankortet er blevet brugt fem forskellige steder, hvor der i alt er blevet hævet 5082 kroner.

 

Bilist lugtede af alkohol

I Østergade i Skive stoppede politiet mandag aften klokken 23.11 en 50-årig bilist. Da han ifølge lokalpolitiet i Skive lugtede kraftigt af alkohol, kom alkometret i brug, og det gav også et voldsomt udsving langt over det tilladte. På den baggrund blev den 50-årige anholdt og fik taget en blodprøve.

 

Guldkæde stjålet

En guldkæde er blevet stjålet ved et indbrud i et hus på Vrouevej ved Vroue. Det er sket mandag mellem klokken 6.20 og 14.30, og man er kommet ind ved at knuse en rude i en terrassedør. Tilsyneladende er der ikke stjålet andet end guldkæden, hvis værdi ikke er gjort op, oplyser lokalpolitiet i Viborg.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste 112

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland