Gå til hovedindhold
112

Politirapporten: Kørte påvirket af kokain og 41-årig sigtet for tyveri

11-02-2019 KL. 12:33
Empty
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Kørte påvirket af kokain

Lørdag klokken 21.30 standsede politiet en 31-årig mand fra Skive, da han kørte i bil i Søndergade i Skive. Politiet oplyser, at de mistænkte ham for at være påvirket af narko.

Den 31-årige mand blev da også testet positiv for kokain, hvilket fik politiet til at anholde skibonitten, så han kunne få taget en blodprøve.

 

41-årig sigtet for tyveri

Politiet har sigtet en 41-årig mand fra Skive for at stjæle en cdi boks fra en knallert ved Skive Gymnasium den 8. januar. Politiet oplyser, at det var overvågning, der fældede den 41-årige mand.

 

Hærværk på scooter

Fra 31. januar til 1. februar fik en 17-årig mand ødelagt dækkene på sin scooter med en skruetrækker, mens den holdt parkeret i Søndergade i Skive. Det oplyser lokalpolitiet i Skive.

Det koster omkring 900 kroner at udbedre skaderne.

 

Varmepumpe stjålet fra sommerhus

Over en længere periode fra 1. november til 8. februar har der været indbrud i et sommerhus på Kildeborgvej ved Glyngøre. Tyven kom ind gennem terrassedøren, hvorefter der er blevet stjålet en varmepumpe.

- Vi har hørt, at der er stjålet flere varmepumper i området, men vi har ikke fået flere anmeldelser på det, siger politiassistent Jeanette Kolding fra lokalpolitiet i Skive.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste 112

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland