Gå til hovedindhold
112

Politirapporten: To kvinder i uheld, kvinde råbte og skreg ved kro og 200 gram hash fundet

21-05-2019 KL. 13:31
Empty
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Smykker stjålet fra villa

Mandag mellem kl. 9 og 10 fik en husejer på Odinvej i Stoholm besøg af ubudne gæster. Tyven kom ind via en ulåst dør, mens ejeren var hjemme.

Lokalpolitiet i Viborg oplyser, at der blev stjålet en halskæde og armbånd i guld og bismark armbånd. Der er endnu ikke fastsat en værdi for det stjålne.

 

To kvinder i uheld på Hobrovej

Mandag morgen kunne et færdselsuheld på Hobrovej i Skive have fået langt større konsekvenser. Skive Politi oplyser, at en 60-årig kvinde fra Fjerritslev med 80 kilometer i timen kørte ind bag i en bil, der holdt stille på Hobrovej.

Sidstnævnte bil blev ført af en 36-årig kvinde fra Løgstør. Hverken den 60-årige eller 36-årige kvinde kom ifølge politiet noget til ved sammenstødet.

 

Forsøg på indbrud i Søstrene Grene

Mandag morgen opdagede personalet i Søstrene Grene i Skive, at der fra lørdag klokken 14 havde været forsøg på indbrud i butikken. Skive Politi oplyser, at hoveddøren var forsøg opbrudt, men at der ikke var tegn på, at der var brugt værktøj til formålet.

Gerningsmanden kom ikke ind i butikken.

 

Næsten 200 gram hash fundet i hjem

Mandag klokken 11.23 ransagede politiet et hjem på Havnevej i Skive. Under ransagningen fandt patruljen 193,3 gram hash.

Lokalpolitiet i Skive oplyser, at en ældre mand er sigtet i sagen.

 

Kvinde råbte ved Jægerkroen

Mandag klokken 13.35 fik politiet en melding om, at en kvinde råbte og skreg ved Jægerkroen. Det oplyser lokalpolitiet i Skive.

 

Kokain-kører stoppet

Halv to natten til tirsdag standsede en patrulje en 32-årig mand fra Skive, da han kørte bil på Holstebrovej ud for Jysk. Lokalpolitiet i Skive oplyser, at han gav udslag for at være påvirket af kokain.

Derfor blev han taget med på stationen for at få taget en blodprøve.

 

Brand i vindueskant

Lørdag eftermiddag blev Nordvestjyllands Brandvæsen kaldt til brand i en villa på Hesthøjvej i Durup. Indsatsleder Jesper Ørum fortæller, at ilden opstod i forbindelse med, at en håndværker var i gang med at skære i stålplader rundt om vinduer. Håndværkeren fik dog selv slukket ilden, så det ikke nåede at blive dramatisk. Brandfolkene sørgede for, at der ikke var flere gløder tilbage, inden de kørte fra adressen igen.

 

Værktøj stjålet fra skur

Fra lørdag til søndag blev diverse værktøj stjålet fra et skur på Salshøjvej i Bjert. Lokalpolitiet i Holstebro oplyser, at tyvene kom ind ved at bryde en hængelås op. Efterfølgende stak de af med blandt andet en plæneklipper, højtryksrenser og brændstof i en dunk.

 

Solbriller og penge stjålet fra bil

Klokken halv to natten til torsdag blev tre udenlandske mænd set ved en koksgrå Peugeot på Kirke Alle i Skive. Lokalpolitiet i Skive fortæller, at der fra bilen blev stjålet 1000 kroner i kontanter og to par solbriller af mærkerne Gucci og Pilgrim.

Tyvekosterne har en samlet værdi af 5000 kroner.

 

26-årig endte med flere sigtelser

Torsdag 12.05 standsede politiet en 26-årig mand fra Hobro, da han kørte bil ad Herningvej i Skive. Skive Politi oplyser, at den unge mand gav udslag for at være påvirket af kokain og cannabis, og at han derfor blev anholdt med henblik på at få taget en blodprøve. Derudover talte han også i telefon, og så var han frakendt kørekortet. Politiet tog også hans bil, da det var tredje gang, han blev taget i at køre ulovligt.

 

Hærværk mod lejlighed

Politiet har fået en melding om hærværk mod en lejlighed på Brårupvej i Skive. Ifølge Skive Politi var der formentlig torsdag eftermiddag blandt andet blev knust en rude og hældt stearinlys og sukker på gulvtæppet.

Det formodes, at en 29-årig kvinde står bag episoden, og hun har også tilmeldt sig adressen.

 

Fiskeudstyr stjålet fra udhus

Fra 4. til 16. maj blev der stjålet diverse fiskeudstyr fra et udhus på Jelsevej på Lundø. Det drejer sig blandt andet om fire rejeruser og otte åleruser. Tyvekosterne har en samlet værdi af 12.000 kroner.

 

Hasarderet kørsel på havnen

Politiet har i løbet af weekenden fået flere henvendelser om, at der bliver kørt hasarderet på havnen i Skive. Politikommissær Lars Mikkelsen oplyser, at politiet holder øje med situationen.

 

35-årig kørte fuld

Fredag 11.50 standsede politiet en 35-årig mand fra Glyngøre, da han kørte en BMW på Enghavevej i Glyngøre. Skive Politi oplyser, at han havde en promille på 0,83.

 

37-årig var påvirket af narko

Lørdag standsede politiet en 37-årig mand fra Struer, da han kørte bil i påvirket tilstand. Skive Politi oplyser, at han blev standset på Holstebrovej ved Hvidbjerg, og at han blev skønnet påvirket af amfetamin.

På passagersædet fandt man desuden en mand i besiddelse af en kniv.

 

Hærværk mod postkasser

Torsdag eftermiddag og aften fik politiet melding om, at to postkasser på Dalgas Alle i Skive var udsat for hærværk. Skive Politi fortæller, at meldingen lød om ild i postkasserne, men da politiet nåede frem, var der intet at se.

 

Kvinde fik bøde for at slå dørmand

En dørmand nægtede i weekenden en 17-årig pige adgang til et diskotek på Nordbanevej i Skive. Det var hun tilsyneladende utilfreds med, for det endte med, at hun skubbede og slog dørmanden i brystkassen.

Skive Politi oplyser, at den 17-årige slipper med en bøde på 3000 kroner.

 

VW Polo fik smadret rude

Klokken 02.02 natten til søndag var en grå VW Polo udsat for hærværk ved Potten i Skive. Skive Politi oplyser, at gerningsmanden smadrede en rude i bilen med en knytnæve, inden han stak af. Det har bilens ejer fortalt politiet, fordi han sad i bilen, mens hærværket fandt sted.

 

Sølvtøj stjålet fra villa

I løbet af weekenden havde en villa på Sandbyvej i Skive besøg af ubudne gæster. Lokalpolitiet i Skive oplyser, at gerningsmanden brød et kældervindue op, hvorefter der blev stjålet sølvtøj.

 

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste 112

Forsiden lige nu

Lokalt

Derfor festede de i seks dage: Ugelang fest var unges »erstatning« for aflyst festival Derfor festede de i seks dage: Ugelang fest var unges »erstatning« for aflyst festival

Lokalt

Datter til plejehjemsbeboer er skuffet over kommunen: »Medierne fik besked om flytning før min far« Datter til plejehjemsbeboer er skuffet over kommunen: »Medierne fik besked om flytning før min far«

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland