Gå til hovedindhold
112

Politirapporten: Lastbil sad fast mellem bomme, hærværk i Karolinegade og Porsche-ræs på Viborgvej

11-09-2020 KL. 10:03
Empty

Det er især trafikale problemer, som lokalpolitiet har taget sig af i weekenden. Arkivfoto

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Lastbil sad fast mellem bomme

Torsdag formiddag blev politiet kaldt til jernbaneovergangen på Søbyvej i Højslev. En lastbil var kommet ned mellem bommene ved jernbanen. Lastbilen blev kørt af en 29-årig mand fra Kjellerup. Lokalpolitiet i Skive oplyser, at det ikke blev en sag for politiet.

 

Hærværk mod lejlighed i Karolinegade

En opgang i Karolinegade i Skive blev i tidsrummet fra fredag til lørdag i sidste uge udsat for hærværk. Der var med tusch skrevet »Hell will get you«, »Fuck you« og »Hate you« i opgangen. Derudover var der tegnet en pil, der pegede hen mod en bestemt lejlighed i opgangen. Det oplyser lokalpolitiet i Skive.

 

Bus kunne ikke komme forbi biler

Torsdag klokken 12.14 blev politiet kontaktet, fordi en bus ikke kunne passere et stykke vej på Skovbakken i Skive. Politiet kom derned og fik øje på en bil, som holdt ulovligt parkeret. Derfor fik bilens ejer, en 20-årig kvinde fra Thisted, en p-afgift. Det oplyser lokalpolitiet i Skive.

 

Anmeldelse om ræs

Torsdag klokken 20.30 fik politiet en anmeldelse om, at tre biler kørte ræs på en strækning på Viborgvej mod Skive. Der var tre biler involveret - heriblandt en Porsche, oplyser lokalpolitiet i Skive. Patruljen fik ikke fat i bilerne torsdag aften.

 

Kvinde kørte med høj promille

Torsdag klokken 21.25 stoppede politiet en 62-årig kvinde, da hun kørte bil på Viborgvej i Dommerby. Hun blæste sin promille op på 1,36. Derfor blev kvinden anholdt med henblik på at få taget en blodprøve. Hun blev desuden sigtet for spirituskørsel. Det oplyser Skive Politi.

 

Smykker, parfume og penge stjålet fra villa

I et tidsrum fra tirsdag klokken 15 til onsdag klokken 19.15 var der indbrud i en villa på Bellisvej i Stoholm. Tyven havde brudt et vindue til stuen op med et koben for bagefter at være i hele villaen. Tyven stak af med smykker, parfume og både dansk og udenlandsk valuta. Der er endnu ingen værdi på det stjålne, oplyser lokalpolitiet i Viborg.

 

Præcisering: Intet slagsmål ved værtshus i Thinggade

Skive Folkeblad skrev fredag d. 4. september, om en anmeldelse til politiet om høj musik og slagsmål fra et værtshus i Thinggade i Skive.Morten Konge Nielsen fra John Bull Pub i Thinggade understreger i en mail til Folkebladet, at episoden intet havde at gøre med værtshuset, men derimod fandt sted ved en anden adresse i Thinggade. 

- Personligt har jeg glæden at have drevet John Bull Pub i 13 år stort set uden man har kunnet læse om vold og slagsmål på pubben, tilføjer Morten Konge Nielsen. Som det fremgik af Folkebladets note om anmeldelsen, var der ingen uro i området, da politiet nåede frem.

 

El-værktøj stjålet fra nybyggerhus

I en periode fra søndag til mandag var der indbrud i et nybyggerhus på Lyngtoften i Skive. Her var byggedøren brudt op, og der blev taget diverse el-værktøj. Lokalpolitiet i Skive oplyser, at der endnu ikke er fastsat en værdi på det stjålne.

 

Indbrud i villa i Jebjerg

I tidsrummet fra torsdag til tirsdag middag var der indbrud i en villa på Birkeallé i Jebjerg. Gerningsmanden kom ind ved at knuse en rude i et kældervindue. Ifølge lokalpolitiet i Skive skar gerningsmanden sig på ruden, så politiet er i øjeblikket ved at undersøge, om gerningsmanden er kendt i databasen. Umiddelbart blev der ikke stjålet noget fra huset. Det oplyser lokalpolitiet i Skive

Indbrud i hus
I weekenden har der været indbrud i et nybyggeri på Lyngtoften i Skive.
En byggedør blev brudt op med et koben, og der blev stjålet både el- og håndværktøj.
Værktøjet tilhører Witte Byg.

 

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste 112

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland