Gå til hovedindhold
112

Politirapporten: Mand jagtet med kniv, og skibonit kørte rundt med stoffer og jagtkniv

12-08-2019 KL. 21:33
Empty
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Jagtet af mand med kniv

En 31-årig mand ringede søndag morgen til politiet, da han blev jagtet af en mand med en kniv. Anmelderen beskrev manden som værende arabisk og skaldet på begge sider af hovedet. Derudover bar han en blå jakke. Politiet fandt dog ikke frem til manden med kniven.

 

Kørsel med stoffer og jagtkniv

En 33-årig mand fra Skive blev natten til lørdag stoppet på Holstebrovej i Skive.

Manden kørte bil, mens han var påvirket af stoffer, og i bilen havde han en 11 centimeter lang jagtkniv.

Han vil blive sigtet for begge forhold.

 

Rygsække stjålet fra Parcelvej

En lejlighed på Parcelvej i Skive har været udsat for indbrud, og gerningsmændene er kommet derfra med to rygsække, hvori der blandt andet var kuverter med penge og kameraer.

 

Ramte et helleanlæg

En 24-årig kvinde fra Karup kørte natten til lørdag ind i et helleanlæg på Strandvej i Rødding. Kvinden kom kørende i en VW Bora og bilen tabte sin kofanger ved sammenstødet.

 

Fik stjålet penge til byfest

En kvinde mistede 1900 kroner, så hendes taske pludselig var væk, da hun gæstede byfesten i Rønbjerg i weekenden. Kvinden fandt tasken igen, men der manglede altså de 1900 kroner.

 

Indbrud på Skyttevej

Ukendte gerningsmænd har natten mellem fredag og lørdag opbrudt et vindue og gennemrodet et værksted på Skyttevej. De kom af sted med to svejseapparater til en ukendt værdi.

 

Trailere stjålet

En trailer til en værdi af 10.000 kroner er blevet stjålet fra Hilmars ApS i Skive i tidsrummet fra den 4. - 10. august. En anden trailer blev i fredags stjålet fra Brårupgade. Den har en værdi af 1000 kroner og er brun med gråt overtræk. Og en tredje trailer er i løbet af juli blevet stjålet fra Skivevej ved Grove. Der er tale om en Selandia-trailer til en værdi af 7600 kroner.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste 112

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland