Gå til hovedindhold
112

Politirapporten: Narkokørsel, hærværk og larmende motorcykler

24-06-2019 KL. 14:15
Empty

Arkivfoto

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Narkokørsel i Balling

Fredag eftermiddag blev en 22-årig mand fra Lihme stoppet på Søndergade i Balling. Her blev han narkometertestet, og det viste sig, at han kørte rundt med hash i blodet. Det oplyser lokalpolitiet i Skive.

 

Hash i handskerummet

En 18-årig mand med bopæl i Aarhus blev natten til søndag stoppet i krydset mellem Hobrovej og Gl. Hald Vej ved Hald. Manden var påvirket af hash, og derudover fandt politiet 22,9 gram hash i handskerummet, oplyser lokalpolitiet.

 

Slået med flaske

En mand blev slået med en flaske foran McDonald’s natten til søndag. En gerningsmand blev set løbe fra stedet, men da politiet kom frem, var der hverken gerningsmand eller offer tilbage, oplyser lokalpolitiet.

 

Påvirket af narko i Adelgade

Natten til lørdag kørte en 52-årig mand fra Skive i bil, mens han var påvirket af både amfetamin og hash. Han blev stoppet i Adelgade. Det oplyser lokalpolitiet i Skive.

 

Larm på motorcykler

En gruppe unge med indvandrerbaggrund larmede lørdag eftermiddag lige rigeligt på Dalgas Allé, da de kørte rundt på deres motorcykler, oplyser lokalpolitiet.

 

Hærværk mod bil

Natten mellem lørdag og søndag blev der kastet en sten mod ruden på en Suzuki Ignis, der stod parkeret på Holstebrovej. Stenen gik ikke gennem ruden, men vinduet blev knust. Det oplyser lokalpolitiet.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste 112

Forsiden lige nu

Lokalt

Besparelser drøftet: Sengepladser på sygehuset i Skive lever endnu Besparelser drøftet: Sengepladser på sygehuset i Skive lever endnu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland