Gå til hovedindhold
112

Politirapporten: Nostalgisk tyv stjal skrivemaskine og video-afspiller

24-05-2018 KL. 15:20
Empty
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Skrivemaskine og videoafspiller stjålet

En tyv, der har været på spil i et kælderrum på Åstedvej i Durup, er åbenbart lidt nostalgisk. I hvert fald er der stjålet både en skrivemaskine og en VHS-video-afspiller. Der er også stjålet 20 par sko, en pelsfrakke, og et kaffestel, oplyser lokalpolitiet i Skive.

 

Måske falsk indsamling

En mand fra Skive er blevet ringet op af en sælger fra en kræftforening, hvis eksistens politiet har svært ved at få bekræftet. Under alle omstændigheder minder samtalen om svindel, mener lokalpolitiet i skive, idet sælgeren bad skibonitten om at oplyse sine konto-oplysninger.

- Det er en sag, vi lige skal have undersøgt nærmere, siger politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive.

 

 Stjal brugte hvidevarer

På videoovervågning så personalet hos Skousen på Holstebrovej i Skive onsdag eftermiddag en mand i en varevogn køre hen til personaleindgangen, hvor han stjal en brugt vaskemaskine og en brugt kummefryser. Tyveriet er sket onsdag morgen, oplyser lokalpolitiet i Skive.

 

Seks for fogedretten

Torsdag morgen har politiet anholdt seks personer fra Skive-egnen med henblik på at få dem fremstillet for fogedretten i Viborg. Der er tale om personer, som tidligere har været indkaldt til at møde for fogedretten på grund af, at de skylder penge, men som er blevet væk og ikke har reageret.

- Det er en aktion, vi vil fortsætte med i de kommende dage og uger, oplyser politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive.

 

Indbrud i varebil

Der har været endnu et indbrud i en varebil - denne gang i Oddense, hvor en varebil var parkeret på p-pladsen ved Oddense Skole. Det kan være sket helt tilbage helt tilbage til begyndelsen af maj, men umiddelbart betrager politiet det som en del af den bølge af indbrud i varebiler, der var i forrige uge - og i lighed med de øvrige er der også her stjålet værktøj, oplyser lokalpolitiet i Skive.

 

 

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste 112

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland