Gå til hovedindhold
112

Politirapporten: Person knuste 28 ruder og flere indbrud på Skive-egnen

13-02-2020 KL. 06:50
Empty
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

28 ruder knust på landejendom

Mandag klokken 19.30 begik en endnu ukendt person hærværk mod et nedlagt landbrug på Røde Jord i Hindborg. Skive Politi oplyser, at 28 ruder blev knust - og at man på videoovervågning kan se en person gå rundt med en hammer på stedet. - Vi har en mistanke til en person, siger politikommissær Lars Mikkelsen fra lokalpolitiet i Skive. Politiet arbejder nu videre med sagen.

Smykker og kontanter til 75.000 kroner stjålet

I tidsrummet fra lørdag formiddag til mandag middag har der været indbrud i en villa i Søndergade i Jebjerg. Gerningsmanden kom ind ved at knuse en rude i terrassedøren, for efterfølgende at gennemrode hele huset. Til sidst stak tyven af med smykker og kontanter til en samlet værdi af 75.000 kroner. Det oplyser Skive Politi.

Sovepose stjålet fra spejderhytte

I tidsrummet fra fredag den 31. januar klokken 19 til klokken 01.00 natten til den 1. februar blev der stjålet en sovepose til 1200 kroner fra KFUM Spejderne på Kærvej i Roslev. Det oplyser lokalpolitiet i Skive.

Tyv forsøgte at tømme tank

I løbet af et tidsrum fra 17. januar til 11. februar har en eller flere tyve forsøgt at tømme en tank med 25 liter olie hos en virksomhed på Ulvevej i Skive. Det lykkedes dog ikke. Det oplyser Skive Politi.

Elværktøj stjålet fra varebil

Skive Folkeblad kunne i sidste uge berette om flere indbrud i varebiler rundt på egnen. Nu har politiet modtaget endnu en anmeldelse. Denne gang er en række elværktøj stjålet fra en hvid Renault Master. Skive Politi oplyser, at tyven borede et hul ved siden af låsen på venstre skydedør for at få adgang til varebilen. Tyveriet fandt sted i tidsrummet fra 17. til 20. januar, mens den holdt på Hjortevej i Skive.

Sko stjålet fra omklædning i KCL

Et par sko af mærket Adidas er blevet stjålet fra herreomklædningsrummet i KCL i tidsrummet fra lørdag klokken 13.45 til 15.15. Skoene har en værdi af 700 kroner. Politiet skal nu tjekke overvågning fra stedet. Det oplyser lokalpolitiet i Skive.

Udendørs PH-lampe stjålet i Glyngøre

I tidsrummet fra lørdag aften til søndag klokken 18 er en udendørs PH-lampe i kobber blevet stjålet fra en villa på Kirkestræde i Glyngøre. Lampen har en værdi af 4500 kroner. Det oplyser lokalpolitiet i Skive.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste 112

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland