Gå til hovedindhold
112

Politirapporten: Rudeknuser på spil

22-10-2019 KL. 13:48
Empty

Skodaen kunne ikke køre videre. Foto: Asmus Jørgensen

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Sten kastet mod ruder

Nogle ruder blev knust, da en ukendt person kastede sten mod et hus på Vindevej i Skive. Ejeren af huset bor der ikke selv, og politiet formoder, at vedkommende opdagede det lørdag klokken 20. I øjeblikket har politiet ingen spor eller mistanke mod den eller de skyldige. Man kan kontakte politiet på 114, hvis man har set noget.

 

60-årig kørte i frakendelsestiden

Mandag klokken 17.03 stoppede politiet en 60-årig mand fra Ramsing, da han kørte bil på Amtsvejen i Nr. Lem. Den 60-årige sallingbo kørte uden kørekort, da han tidligere var blevet frakendt førerretten. Derfor sigtes han for at køre bil i frakendelsestiden. Desuden havde han et familiemedlem, en kvinde på 74 år, med i bilen. Hun havde ifølge politiet ladet den 60-årige køre bilen. Det bliver hun sigtet for.

 

Skoda fik ødelagt forhjul og kunne ikke køre videre

En Skoda holdt tirsdag formiddag på Brårupvej i Skive med en udløst airbag i højre side og et ødelagt højre fordæk. Politiet modtog anmeldelsen fra ejeren, en 78-årig mand fra Skive, mandag klokken 22.45.

Det højre forhjul var pludselig kollapset, og af den grund kunne bilen ikke køre videre. Lokalpolitiet i Skive oplyser, at han ville fjerne bilen i løbet af formiddagen tirsdag.

 

60-årig kørte i frakendelsestiden

Mandag klokken 17.03 stoppede politiet en 60-årig mand fra Ramsing, da han kørte bil på Amtsvejen i Nr. Lem. Den 60-årige sallingbo kørte uden kørekort, da han tidligere var blevet frakendt førerretten.

Derfor sigtes han for at køre bil i frakendelsestiden. Desuden havde han et familiemedlem, en kvinde på 74 år, med i bilen. Hun havde ifølge politiet ladet den 60-årige køre bilen. Det bliver hun sigtet for.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste 112

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland