Gå til hovedindhold
112

Politirapporten: Scooterkører væltede i kryds og mand gik rundt med masser af hash

23-05-2019 KL. 14:32
Empty

Arkivfoto

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Scooter-kører væltede i kryds

Klokken 06.51 torsdag morgen blev både politi og ambulance sendt til Holstebrovej i Skive.

Alarmcentralen modtog en melding om en væltet scooter.

Ifølge vagtchef Bjørn Pedersen fra Midt- og Vestjyllands Politi stødte scooteren sammen med en bil, der skulle svinge til venstre.

- Der var ingen personskade, men scooter-køreren blev alligevel lige tilset, siger Bjørn Pedersen.

 

Mand taget med næsten 100 gram hash

Onsdag klokken 10.16 standsede en politipatrulje en 39-årig mand fra Skive, da han gik i Jyllandsgade i Skive. Betjentene havde en mistanke om, at vedkommende ville være i besiddelse af noget ulovligt.

Mistanken viste sig at holde vand, for under en visitation fandt ordensmagten 92 gram hash. Den 39-årige bliver derfor sigtet for at være i besiddelse af hash til eget forbrug.

 

Træpiller til 13.300 kroner stjålet

Fra fredag til onsdag er der ved Vinderup stjålet syv paller med træpiller fordelt i 392 poser af 16 kilo hver. Træpillerne har en værdi af 13.300 kroner.

Lokalpolitiet i Holstebro oplyser, at gerningsmændene kom ind via et ulåst fyrrum tilhørende en landejendom. Politiet har ingen spor i sagen.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste 112

Forsiden lige nu

Lokalt

Derfor festede de i seks dage: Ugelang fest var unges »erstatning« for aflyst festival Derfor festede de i seks dage: Ugelang fest var unges »erstatning« for aflyst festival

Lokalt

Datter til plejehjemsbeboer er skuffet over kommunen: »Medierne fik besked om flytning før min far« Datter til plejehjemsbeboer er skuffet over kommunen: »Medierne fik besked om flytning før min far«

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland