Gå til hovedindhold
112

Politirapporten: Sol-tyve, indbrud og meget unge skiltetyve

15-12-2017 KL. 22:12
Empty

Det er især trafikale problemer, som lokalpolitiet har taget sig af i weekenden. Arkivfoto

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Skiltetyve på tanken
To drenge på 14 og 15 år fra Skive begik onsdag aften hærværk på Ingo-tanken på Sdr. Boulevard nær Lidl. En borger bemærkede ved 21-tiden, at de to drenge var i gang med at rykke selve Ingo-skiltet ned. Borgeren alarmerede politiet, som nåede frem kort efter, mens drengene stadig var i området, oplyser politiet.

På grund af drengenes unge alder arbejder politiet lige nu med sagen med relevante parter, og der er på nuværende tidspunkt ikke rejst en egentlig sigtelse.

Kontanter og vielsesringe stjålet
Der blev stjålet både et større kontant beløb og flere smykker, da ubudne gæster brød ind i en villa på Iglsøvej i Iglsø. I alt blev der stjålet mellem 2000 og 4000 kroner, der lå i en pengekasse, plus et mindre beløb, der lå i en tipskasse, oplyser lokalpolitiet i Viborg. Desuden slap tyvene af sted med to vielsesringe, en sølvring med sten og en sølvhalskæde. Indbrudstyvene er ifølge politiets oplysninger kommet ind gennem et soveværelsesvindue og har derefter været rundt i hele huset, inden de tog hoveddøren ud igen. Indbruddet er sket i tiden fra lørdag midnat til onsdag klokken 20.15.

Sol-tyve
To solarier i henholdsvis Breum og Jebjerg har været udsat for tyverier om natten mellem tirsdag og onsdag. Politiet formoder, at der er tale om de samme gerningsmænd i begge tilfælde.

- Det går vi ud fra, siger politiassistent Niels Bach.

I Breum blev en fastboltet møntboks med et ukendt antal kontanter brækket af og taget med. Det har givet skade på dør, væg og gulv. Et vidne så ved fem-tiden to mørkklædte mænd køre fra stedet i en mørkeblå Citroën Berlingo, oplyser politiet. I Jebjerg er to møntbokse med et ukendt antal mønter stjålet, og to andre bokse er forsøgt stjålet, idet de var sparket ned og hængte i deres ledninger, da tyveriet blev opdaget.

Indbrud i fodboldklub
Sallingsund Fodbold Club i Glyngøre har haft indbrud i sit klubhus. Det er sket på et tidspunkt mellem lørdag og frem til i går klokken 17.45, hvor det blev opdaget. Klubhuset er gennemrodet, og ukendte gerningsmænd er kommet ind ved at bryde hoveddøren op, oplyser politiet. Der er stjålet et musikanlæg.

Indbrud i udhus
På Skovly ved Sallingsund har der været indbrud i et udhus, der er bygget til et sommerhus, oplyser politiet. Det skete onsdag klokken 06.31, hvor en alarm gik, da en rude blev knust. Der er stjålet en motorsav, en stige og en økse for et endnu ikke oplyst beløb. pew

Camplet stjålet på Vestervang En camplet, en trailer med indbygget camping-telt, er tirsdag mellem klokken 04.45 og 9 morgen blevet stjålet fra en adresse på Vestervang i Skive, oplyser lokalpolitiet i Skive. En lås er brudt op for at kunne køre med campletten, der har en værdi på omkring 3000 kroner.

 

 

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste 112

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland