Gå til hovedindhold
112

Politirapporten: Sovende 77-årig bortvist, uheld og råge-jæger vakte bekymring

18-03-2019 KL. 21:16
Empty
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mand set med våben i skoven

For nylig fik politiet en anmeldelse om, at en mand var set med et våben i skoven ved Krabbesholm. Politiet oplyser i den forbindelse, at det var i et legalt anliggende, fordi nogle personer har tilladelse til at regulere råger.

 

Taske stjålet fra Skive Museum

Torsdag fra 9.30 til 11.30 blev en taske stjålet fra Skive Museum. Politiet oplyser, at der var en gråmeleret pung i tasken, som indeholdt kort og kontanter. Det stjålne havde en samlet værdi af 1630 kroner.

 

Mand bortvist fra Pitstop

Fredag aften bortviste politiet en sovende mand fra Pitstop i Torvegade i Skive. Det drejer sig om en 77-årig mand fra Skive.

 

Bil bragede ind i holdende bil

Lørdag formiddag var to biler implicerede i en ulykke i krydset ved Holmhuse og Tingager i Oddense. En 53-årig kvinde fra Rødding ventede på at dreje ind på Tingvej, da en 77-årig mand overså den holdende bil foran sig. Det resulterede i, at han bragede ind i den 53-årige kvinde med 60 kilometer i timen. Ifølge lokalpolitiet i Skive gik sammenstødet kun ud over de to biler.

 

Dæk skåret op på VW

Ejeren af en VW fra 1998 fik sig noget af en overraskelse søndag formiddag, da han kom til sin bil holdende i Møllegade i Selde. Personen kunne konstatere, at de to for- og baghjul var blevet skåret op med en kniv eller anden skarp genstand. Hærværksepisoden skete fra lørdag ved spisetid til søndag formiddag.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste 112

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland