Gå til hovedindhold
112

Politirapporten: Stjålet BMW brændt af, uvejr gav sammenstød og parkerings-bøvl

07-06-2019 KL. 14:55
Empty
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Påny problemer med parkering i midtbyen i Skive

Lokalpolitiet i Skive får nu igen anmeldelser om, at der er problemer med, at bilisterne parkerer, så det er til ulempe for andre i flere gader i midtbyen i Skive.

Det er ifølge Lars Mikkelsen fra lokalpolitiet især galt i Sallinggade og Karolinegade, men også i Torvegade og Frederiksgade parkeres der, så det giver problemer.

- Det sker ikke dagligt, men ofte, at folk smider deres biler foran indkørsler eller holder for tæt på kryds, og nu vil vi lade en patrulje køre forbi. Ser de nogen, der holder ulovligt, vil de få en parkeringsafgift, siger Lars Mikkelsen.

 

To biler i sammenstød i uvejret

Da et voldsomt uvejr med lyn og torden og heftig regn torsdag eftermiddag ramte Skive, førte det også til et mindre trafikuheld i midtbyen i Skive.

En 25-årig mand fra Spøttrup kom kørende ad Hvitfeltsgade, men da han ville svinge ud på Jyllandsgade, overså han en bil ført af en 36-årig mand fra Vinderup på grund af, at uvejret gjorde det svært at se.

- Det koster dog under alle omstændigheder en sigtelse for overtrædelse af vigepligten, understreger Lars Mikkelsen fra lokalpolitiet i Skive.

Der skete kun mindre materielle skader ved uheldet, der blev anmeldt til politiet klokken 14.10.

 

Tyveknægte løb med pengekasser

Midt- og Vestjyllands Politi har en formodning om, at samme gerningsmænd står bag tre indbrud natten til torsdag i henholdsvis Djeld og i Struer, fordi de politifolk, der har været på stedet, har konstateret, at der er brugt samme fremgangsmåde for at komme ind.

På fabrikken Colas på Møgelvangvej i Djeld har gerningsmændene brudt et vindue op og har derefter været i hele administrationsbygningen, inden de er sluppet af sted med to pengekasser med et mindre kontant beløb i hver, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi.

De to andre steder, hvor der er begået indbrud med den samme fremgangsmåde i løbet af en halvanden times tid, er hos HM Rengøring i Struer og Gimsing Dagtilbud.

 

Kvinde fik Audi beslaglagt

Efter at have stoppet en bil på Rolighedsvej i Balling klokken 11.58 onsdag, besluttede politiet at beslaglægge bilen, en Audi.

Bilens fører, en 29-årig kvinde fra Balling, er frakendt retten til at køre bil, og da det var tredje gang i frakendelsestiden, hun blev taget, blev bilen beslaglagt med henblik på konfiskation, og hun blev sigtet for at køre i frakendelsestiden.

Desuden blev den 29-årige sigtet for at køre bil påvirket af kokain, og hun blev også fundet i besiddelse af 0,84 gram kokain, så hun er også sigtet for det.

 

Furbo i færdselsuheld

Der skete ingen personskade, da en 63-årig mand fra Fur torsdag morgen kort efter klokken 8 var involveret i et færdselsuheld på Skivevej i Viborg Kommune. Lokalpolitiet i Viborg fortæller, at den 63-årige mand kom kørende ad Skivevej mod øst med cirka 80 kilometer i timen, mens den anden part, en 39-årig kvinde, kom kørende ad Skivevej mod vest også med cirka 80 kilometer timen.

- Den 63-årige mand foretog et venstresving over i modsatte side, og den 39-årige kvinde kunne ikke nå at bremse, men der skete ingen personskade. Vejen var spærret i en periode efterfølgende, og derfor lavede Vejdirektoratet en trafikmelding om det, oplyser lokalpolitiet.

 

To træer knækket ved hærværk

Skaderne efter ødelæggelserne løber op i 10.000 kroner efter et hærværk, som i weekenden den 18.-19. maj blev begået ved Durup Hallen.

- Det er Skive Kommune, der nu har anmeldt hærværket, som består i, at to træer er blevet knækket, oplyser Lars Mikkelsen fra lokalpolitiet i Skive.

 

Politiet glad for tip om varebiler

Efter at der i en periode har været flere indbrud i området ved Nøddevej i Skive, modtog politiet torsdag et tip om, at et par hvide varebiler kørte rundt i kvarteret.

Borgeren, der kom med anmeldelsen, havde blandt andet sørget for at lægge mærke til registreringsnumre og den slags.

- Nu har vi det registeret, så vi kan arbejde videre med det, siger Lars Mikkelsen fra lokalpolitiet i Skive.

 

Færdselsuheld på Herningvej

Ingen personer kom til skade, da en personbil og en lastbil torsdag formiddag kort før klokken 10 var involveret i et færdselsuheld på Herningvej ved Estvad Mark.

Lars Mikkelsen fra lokalpolitiet i Skive oplyser, at uheldet skete i forbindelse med, at en 70-årig kvinde kom kørende i en personbil mod syd ad Herningvej og ville foretage et venstresving ind mod nummer 39. Hun nedsatte farten meget og blinkede til venstre, men trak langt ud til højre, og det misforstod føreren af lastbilen, en 66-årig mand fra Skive, og derfor kørte de to biler sammen.

 

Ældre mand uden kørekort

Lidt før klokken 9.30 tirsdag formiddag kunne lokalpolitiet på Viborgvej uden for Brugsen i Højslev stoppe en bil, hvor det viste sig, at førerens kørekort var udløbet, oplyser lokalpolitiet.

Det viste sig at være en 77-årig mand fra området øst for Skive, som havde taget sig en køretur, selv om han ikke havde fået fornyet sig kørekort, så han kan nu se frem til at modtage en hilsen fra politiet.

- Kørekortet var udløbet den 11. april, så der er nok bare tale om en svipser, siger Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive.

 

Stjålet grøn BMW fundet udbrændt i Grønhøj

Siden natten til søndag den 26. maj har en beboer i en villa på Blommevænget i Roslev manglet sin grønne BMW, som et par tyveknægte kørte væk i, da ejeren overraskede dem rumsterende i huset.

Siden har bilen været væk. Den grønne BMW er nu fundet igen - desværre helt udbrændt, oplyser lokalpolitiet i Viborg, der onsdag eftermiddag blev kaldt ud til en brændende bil i en lysning i et skovområde i Grønhøj.

- Ud fra stelnummeret kunne vi se, at der var tale om den stjålne BMW fra indbruddet i Roslev den 26. maj, oplyser lokalpolitiet i Viborg.

 

Tracking fik stjået Fiat sikkert hjem igen

Onsdag morgen klokken halv fire brækkede indbrudstyve en nøgleboks op ved Dueholm Biler på Væselvej i Skive og stjal en Fiat Ducato, som var indleveret til reparation, oplyser lokalpolitiet i Skive.

- Tyvene kørte fra stedet i bilen, men der var tracking i den, så man kunne følge bilens færd og meddelte politiet ved 10-tiden onsdag, at bilen holdt ved Tjele på Tjele Møllevej. Politiet rykkede ud, fandt bilen på det angivne sted, og den er nu overgivet til rette ejer igen, og vi efterforsker videre på sagen. Tracking er rigtig smart og gør det godt nok lettere at spore en bil, siger Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive.

 

Spirituskørsel på knallert

Politiet har sigtet en 25-årig mand fra Højslev for spirituskørsel, efter at de i nat klokken to stoppede ham, da han kom kørende på en lille knallert på Ringvej Syd, oplyser lokalpolitiet i Skive. Den unge mand blev alkoholtestet og gav udslag over det tilladte, og derfor blev han anholdt og fik taget en blodprøve.

 

Sommerhus tømt for dyrt indbo

Gerningsmændene gik efter dyre designermøbler og -lamper, da de i dagene fra søndag den 2. juni til onsdag den 5. juni er brudt ind i et sommerhus på Harrevej i Spøttrup.

Lokalpolitiet oplyser, at gerningsmændene har knust en rude i en terrassedør for at komme ind, og at det efterfølgende er lykkedes at stjæle 10 Wegnerstole, et Jørgen Andersen spisebord i teaktræ, Kählervaser samt en lampe af mærket Holmegaard.

Fra et skur er der desuden stjålet en plæneklipper af mærket Husqvarna. Politiet har ingen oplysninger om den samlede værdi af udbyttet.

 

56-årig kørte uden kørekort

Lidt før klokken 11 tirsdag formiddag blev en 56-årig mand fra lokalområdet stoppet af politiet, da han kom kørende ad Søbyvej ved Højslev, og han er nu sigtet for at køre bil, selv om han ikke havde generhvervet førerretten efter at være frakendt kørekortet, oplyser lokalpolitiet i Skive.

Derudover viste det sig også, at den 56-årige mand ikke kørte i sin egen bil, så efterfølgende er en 25-årig kvinde fra Skive nu også blevet sigtet for at have overladt sin bil til en fører uden kørekort.

 

Bådmotor stjålet

Fra fredag den 31. maj til onsdag den 5. juni fik en bådejer stjålet sin bådmotor fra Havnen i Skive. Det drejer sig om en fem hestes bådmotor af mærket Tohatsu, og den har en værdi af 5500 kroner, oplyser Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive.

 

Trailer fundet igen

Måske skulle gerningsmændene en tur på genbrugsplads med et stort læs, er et af de mulige bud på en forklaring, lokalpolitiet i Skive står med, efter at en trailer onsdag i tiden fra 17.15 til 17.55 blev stjålet fra parkeringspladsen ved Jem & Fix i Skive.

- Et par var inde for at handle og havde parkeret uden for butikken med bilen og traileren efter. Da parret kom ud igen, var traileren afmonteret og stjålet. Men allerede klokken 19.51 blev traileren fundet igen i rundkørslen i Kåstrup, så vi tænker da, at det er en, der skulle på lossepladsen, siger Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste 112

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland