Gå til hovedindhold
112

Politirapporten: Tre biler i ræs på havnen, høj musik og uheld i kryds

23-07-2020 KL. 07:35
Empty
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Ung bilist skyld i uheld

Tirsdag klokken 16.51 stødte to biler sammen i krydset ved Hobrovej og Gammel Hald Vej ved Hald. En 22-årig udenlandsk bilist kørte ad Hobrovej, da han på det angivne tidspunkt svingede til venstre ad Gammel Hald Vej. Bag ham kørte en 47-årig kvinde fra Snedsted, som ifølge politiet ikke kunne undgå at køre ind i den forankørende bil, da han bremsede ned for at svinge til venstre. Hans venstresving blev nemlig ikke udført på lovlig vis. Derfor blev den 22-årige bilist sigtet for at svinge til venstre uden at sikre sig, det kunne ske uden fare eller ulempe for øvrige trafikanter. Det oplyser lokalpolitiet i Skive.

 

Anmeldelse om ræs på havnen

Tirsdag klokken 23.38 fik politiet en anmeldelse om, at tre biler var involveret i ræs på havnen i Skive. Blandt andet en gammel rød Volvo skulle deltage i ræset. Men da politiet nåede frem til stedet, var der ikke nogen form for ræs, oplyser lokalpolitiet i Skive.

 

Anmeldelse om høj musik

Klokken 01.25 natten til onsdag fik politiet en anmeldelse om høj musik i Glyngøre. 10 minutter senere var politiet igen i telefonisk kontakt med anmelderen, som oplyste at musikken var stoppet igen. Det oplyser Skive Politi.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste 112

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland