Gå til hovedindhold
112

Politirapporten: Trekantsdrama fortsætter i Oddense og ræs på havnen

18-07-2018 KL. 11:09
Empty
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Drama i Oddense fortsætter

Trekantsdramaet i Oddense ser ud til at fortsætte i det uendelige. De to mænd i dramaet har søndag atter været oppe at toppes, og den ældste på 42 år har meldt den yngste på 32 år for ulovlig indtrængen på hans grund. For nylig mødte de to hinanden i Retten i Viborg, og noget tyder på, at de også der kommer til at se hinanden flere gange. Lokalpolitiet i Skive oplyser, at de nu vil undersøge anmeldelsen.

 

Nummerplader stjålet

Et sæt nummerplader er blevet stjålet fra en parkeret bil i Balling. Det er gået ud over en Opel Corsa Cityvan, og nummeret er: BY 12 236, oplyser lokalpolitiet i Skive.

 

Tyveri i blomsterbod mislykkedes

Et forsøg på at bryde en pengekasse op ved en blomsterbod ved vejkanten på Trevældvej i Vinderup tirsdag lykkedes ikke, oplyser lokalpolitiet i Holstebro.

Tyveriforsøget blev opdaget og anmeldt lidt før klokken 12 tirsdag og kort tid inden, havde man set en bil med to personer i ved stedet.

 

Ræs på havnen

Ræs med bil og motorcykel på havnen og afbrænding af dæk blev tirsdag klokken 23.15 meldt til politiet, der ikke kunne rykke ud, da de var ude til et indbrudsforsøg, og der kun er en patrulje i Skive.

- Det er noget, vi vil holde øje med, siger politikommissær Lars Mikkelsen.

 

Over hegn ind til børnehave

En børnehave på Østerrisvej i Højslev har haft ubudne gæster, da nogle er hoppet over hegnet. Politiet var ved stedet omkring klokken 23.30 tirsdag.

- Der var ingen tegn på indbrud, så måske fosvandt man, da vi dukkede op, siger politikommissær Lars Mikkelsen.

En sort Audi er set køre fra stedet.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste 112

Forsiden lige nu

Lokalt

Kæmpe fremmøde: Fjernvarme-bestyrelse ville fritages for ansvar, men trak forslag Kæmpe fremmøde: Fjernvarme-bestyrelse ville fritages for ansvar, men trak forslag

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland