Gå til hovedindhold
112

Politirapporten: Tyve stjal knallertdele fra garage og 21 får på udebane

11-07-2018 KL. 10:36
Empty

Arkivfoto

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Bil konfiskeret

Politiet valgte at konfiskere bilen, en blå Nissan, da en patrulje tirsdag formiddag stoppede en 34-årig mandlig bilist på Engtoften ved Lem, oplyser lokalpolitiet i Skive. Den 34-årige er flere gange taget bag rattet i en bil, selv om han er frakendt retten til at køre bil. Han er tilmeldt folkeregistret i Brande, men har tilknytning til Skive og er godt kendt af det lokale politi.

 

Ejer af gummibåd fundet

Tirsdag efterlyste politiet både en havkajak og en gummibåd, der var fundet drivende. Gummibådens ejer er nu fundet, og vil hente sin båd i dag onsdag, oplyser lokalpolitiet i Skive. Han skulle have meldt båden stjålet.

Politikommissær Lars Mikkelsen understreger, at politiet er nødt til at reagere, når man finder en båd med redningsveste i.

 

Knallertdele stjålet

Ved et indbrud i en garage på Resenvej i Skive er der i tidsrummet 29. juni til 8. juli stjålet diverse dele til knallerter, blandt andet cylindre, oplyser lokalpolitiet i Skive. Man har en mistænkt og arbejder videre med sagen.

 

Lige over alkoholgrænsen

En rumænsk statsborger på 46 år og med bopæl i Viborg blev tirsdag klokken 20.03 stoppet på Aagade i Skive, og da alkometret viste en promille på 0,6 blev han anholdt og fik taget en blodprøve. Ifølge lokalpolitiet i Skive er det så tæt på grænsen på 0,5, at blodprøven kan blive afgørende for en eventuel sigtelse.

 

Unge på taget

Tirsdag klokken 21.43 fik politiet anmeldelse om unge, der kravlede på spejderhusets tag på Strandvejen i Skive.

- Det viste sig, at være unge som helt fredeligt spillede bold. De havde været på taget for at hente en bold, men ellers var der ikke mere i det, siger politikommissær Lars Mikkelsen fra lokalpolitiet i Skive.

 

Får på en andens mark

Fredag aften fik politiet en anmeldelse om, at 21 får var blevet lukket ind på en mark på Præstevejen i Rønbjerg. Det er dog ikke ejeren af marken, der ejer fårene, så politiet vil gerne høre nærmere, hvis nogle ved, hvem der mangler 21 får.

 

Tyveri på Resenvej

Fredag blev der stjålet en pung med 2000 kroner fra Mødestedet på Resenvej. Det skete i tidsrummet fra 9.30 - 14.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste 112

Forsiden lige nu

Lokalt

Glæde i Skive: Udvist mor og datter får lov at blive Glæde i Skive: Udvist mor og datter får lov at blive

Kultur

Bjerre og Danefeld i barsk debat om Skive Theater: »Skandale« og »løse påstande« Bjerre og Danefeld i barsk debat om Skive Theater: »Skandale« og »løse påstande«

112

Tiltalt for at dræbe 41-årig: Nu skal 23-årig skibonit for retten Tiltalt for at dræbe 41-årig: Nu skal 23-årig skibonit for retten

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland