Gå til hovedindhold
112

Politirapporten: Tyve stjal Svanen fra villa til salg og lade blev lænset for indhold

04-06-2019 KL. 10:37
Empty

Arkivfoto.

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Traktor og meget andet stjålet fra landejendom

En landejendom på Bryrupvej i Mønsted havde i perioden fra tirsdag eftermiddag til lørdag aften besøg af ubudne gæster. Lokalpolitiet i Viborg oplyser, at tyvene både var i stuehuset og i laden. Fra stuehuset blev der tager en bordlampe og nogle lysestager.

Helt anderledes så det ud i laden, hvor en rustfri mælketank, fire mælkejunger, aluminiums mælkespande, diverse værktøj, to pulverslukkere og en traktor af mærket Ferguson 35 fra 1961. Der er endnu ikke fastsat en værdi på det stjålne, men politiet fortæller, at laden nærmest var ryddet for ejendele.

 

Indbrud i lægeklinik

Lægekonsultationen i Nørregade havde i løbet af weekenden besøg af ukendte gerningsmænd. Tyven stak af med et ukendt antal præparater fra en lægetaske, der stod på et kontor. Ifølge lokalpolitiet i Skive kom tyven ind ved at bryde et vindue på taget op.

 

Uoriginal Svanen-sofa stjålet

Nogle tyve fik sig noget af en lang næse, da de i weekenden stjal det, de troede var Svanen af Arne Jacobsen fra en villa på Nøddevej i Skive. Det viste sig dog, at der var tale om en uoriginal sofa, som havde en værdi af 16.000 kroner frem for de 85.000 kroner som originalen står til. Tyvene kom ind via et vindue, som de brød op med koben. Lokalpolitiet i Skive fortæller, at huset var til salg, og at gerningsmændene formentlig så sofaen i en salgsannonce.

- Så vi advarer endnu en gang mod at lægge billeder af dyre møbler ud på salgssiderne, siger politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste 112

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland