Gå til hovedindhold
112

Politirapporten: Ung bilist havde tårnhøj promille og tre fik mobil-klip i kortet

23-02-2020 KL. 09:20
Empty
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Ung bilist med alt for høj promille

En 20-årig mand fra Stoholm skulle helt sikkert have ladet bilen stå natten til fredag.

Men efter at have drukket en del blev han stoppet på Arvikavej i Skive, hvor han korte rundt i en sort Lexus.

- Den unge mand blæste alkometeret op på 1,70, og derfor bliver han sigtet for spirituskørsel, siger politikommissær Lars Mikkelsen fra lokalpolitiet i Skive.

Politiet kunne ikke sige noget om, hvem der ejer den sorte Lexus.

 

Kørsel i narkopåvirket tilstand

Torsdag aften blev en 26-årig mand fra Vestervig stoppet på Godthåbsvej i Skive. Manden havde 2,4 gram MDMA og 2,2 gram hash på sig. Han var påvirket af hash. Han bliver sigtet for både at køre i påvirket tilstand og for at være i besiddelse af euforiserende stoffer.

 

Hærværk mod tuk-tuk

Midt på ugen blev der begået hærværk mod en rød tuk-tuk, der holdt parkeret på Theaterpladsen i Skive. Starteren var blevet ødelagt, og venstre sidespejl var knust. Skaderne løber op i 3000 kroner.

 

Hærværk mod lysstandere

I denne uge er der blevet begået hærværk mod to lysstandere ved en gård i Spøttrup. Lysstanderne stod ved indkørslen, og begge glasskærme er blevet slået i stykker.

 

Brugte en andens kørekort

En 27-årig mand fra Lemvig blev onsdag stoppet på Holstebrovej i Skive ud for Netto. Det viste sig, at manden ikke havde noget kørekort, men i stedet viste han en andens kørekort. Men det kørekort var heller ikke gyldigt, så nu bliver både den 27-årige og en 23-årig mand fra Kibæk sigtet i sagen.

 

Gasflasker stjålet fra camping

To gasflasker er blevet stjålet fra en campingvogn ved Limfjordens Camping. Det er uvist, hvornår tyveriet har fundet sted.

 

Ubudne gæster på Granvænget

To adresser på Granvænget i Skive havde besøg af ubudne gæster mandag aften. Klokken 22.54 blev en playstation 4 stjålet fra et udhus, mens beboeren var hjemme. Få timer forinden, klokken 19.30, overraskede en beboer i et andet hus på Granvænget tre mænd ved skuret. To mænd var i skuret og en anden stod uden for skuret. De to mænd i skuret havde åbnet fryseren og pillet lidt ved tørretumbleren, men der var umiddelbart ikke stjålet noget. De to mænd i skuret beskrives som mellemøstlige af udseende og vurderes til at være mellem 15 og 20 år. De havde desuden en lidt mærkværdig opførsel. Det oplyser Skive Politi.

 

Tre bilister fik klip i kørekortet

Tirsdag foretog politiet kontrol med bilister, der taler i mobil, mens de kører bil. Det blev til i alt tre klip i tidsrummet fra 11.27 til 14.37. Politikommissær Lars Mikkelsen fra lokalpolitiet i Skive fortæller, at de snupper færre bilister nu end tidligere. - Vi kan mærke, at det har hjulpet, at man nu får et klip i kørekortet for at bruge sin mobil, mens man kører bil, siger Lars Mikkelsen.

 

Læderpung stjålet fra taske i Lidl

Tirsdag i tidsrummet fra klokken 11 til 11.30 blev en læderpung stjålet fra en taske i Lidl på Marius Jensens Vej i Skive. Der var blandt andet diverse kort i pungen. Det oplyser lokalpolitiet i Skive.

 

Trailer stjålet fra baggård

En trailer er i tidsrummet fra fredag til mandag blevet stjålet fra en baggård i Frederiksgade i Skive. Det drejer sig om en trailer med registreringsnummeret Nx 58 83. Det oplyser lokalpolitiet i Skive.

 

58-årig mand kørte med høj promille

Politiet stoppede en 58-årig mand fra Skive, da han kørte bil på Ringvej Syd tirsdag klokken 19.52. Det viste sig at være en god ide, for ved en alkoholtest blæste han sin promille op på 1,54. Han blev derfor anholdt med henblik på at få taget en blodprøve. Han bliver sigtet for at køre bil i alkoholpåvirket tilstand.

 

63-årig fuld kvinde kørt hjem

Tirsdag aften kørte en patrulje en 63-årig kvinde hjem til sin bopæl. Kort forinden fandt de kvinden i en meget fuld tilstand i Adelgade. Det oplyser lokalpolitiet i Skive.

 

34-årig mand sigtet for at stjæle fra Rema 1000

Tirsdag skrev Skive Folkeblad, at Rema 1000 fik stjålet to flasker gin, en flaske portvin og to stege søndag aften. Nu har politiet sigtet en 34-årig mand fra Skive for at stå bag tyveriet. Skive Politi oplyser, at han erkendte.

 

Tyveri fra Lidl

Mandag blev der stjålet en pandelampe hos Lidl på Marius Jensens Vej i Skive.

Lampen har en værdi af 800 kroner, og der er videoovervågning fra stedet, som politiet nu skal kigge igennem.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste 112

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland