Gå til hovedindhold
112

Politirapporten: Ung mand stjal to energidrikke, slag og skub ved diskotek og indbrud i kirke

15-07-2019 KL. 13:41
Empty
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Indbrud på landejendom

I tidsrummet fra onsdag aften til lørdag formiddag var der indbrud på en landejendom på Koldkurvej i Sdr. Resen. Lokalpolitiet i Viborg oplyser, at tyven knuste en rude med en mursten for at komme ind, hvorefter der blev stjålet porcelæn og spiritus fra ejendommen. Fra stalden blev en trailer af mærket Brenderup stjålet. Traileren har registreringsnummer JH 80 73. Også en havetraktor blev stjålet.

 

Pengeskab stjålet i Mønsted

Lørdag i tidsrummet fra 12.30 til 22.30 blev et pengeskab med kontanter og smykker stjålet fra et soveværelse på en adresse på Flintevej i Mønsted. Politiet oplyser, at et vindue var brudt op.

 

27-årig stjal to energidrikke

Fredag 15.41 blev en 27-årig mand fra Skive snuppet i et forsøg på at stjæle to energidrikke til en værdi af 25 kroner fra Kvickly i Skive. Manden passerede kasselinjen, hvor personalet opdagede, at han ikke betalte. Ifølge Skive Politi blev den 27-årige aggressiv, da personalet konfronterede ham med tyveriet. Han faldt dog til ro, inden politiet kom til stedet.

 

23-årig slog og skubbede uden for diskotek

Klokken 05.08 natten til lørdag blev politiet kaldt til Manhattan i Thinggade i Skive. Ifølge lokalpolitiet i Skive opførte en 23-årig mand fra Herning sig dårligt uden for diskoteket. Han skubbede en gæst omkuld uden for Manhattan, og efterfølgende udviste han samme aggressive opførsel overfor dørmændene. Han endte med en sigtelse for at overtræde ordensbekendtgørelsen.

 

20-årig uden kørekort standset

Lørdag 20.54 standsede en patrulje en 20-årig mand fra Skive, da han kørte uden kørekort. Det bliver han sigtet for, mens bilens ejer - en 41-årig mand - sigtes for at overlade bilen til en person uden førerret.

 

24-årig uden kørekort nægtede

Lørdag klokken 21.26 standsede en patrulje en 24-årig mand fra Skive, da han kørte en Mazda, selv om han er frakendt kørekortet. Lokalpolitiet i Skive oplyser, at den unge mand forsøgte at slippe fra politiet, da han opdagede patruljen i krydset ved Reberbanen og Søndergade i Skive. Patruljen fangede ham dog ved hans bopæl, hvor han desuden nægtede at have kørt bilen.

 

Indbrud i Lem Kirke

Natten til søndag var der indbrud i Lem Kirke. Lokalpolitiet i Skive oplyser, at der blandt andet blev stjålet et el-klaver, en glaskande, papirkurv og en defekt iPhone. I samme periode havde der også været nogen i et skur i Østerbrogade og en garage på Hostrupvej, hvor der intet blev stjålet. Derudover blev der stjålet et hvidt askebæger og tre små keramikfigurer fra to ældreboliger på Præstegårdsmarken. Både en mand og en kvinde blev set i området.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste 112

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland