Gå til hovedindhold
112

Politirapporten: Ung påvirket bilist endte med flere sigtelser og dyre knive stjålet fra butik

11-02-2020 KL. 07:01
Empty
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Kørte uden kørekort og med cannabis i blodet

Lørdag klokken 20.20 stoppede politiet en 21-årig mand fra Vinderup-området, da han kørte bil på Møgelvangvej i Møgelvang nær Vinderup. Det viste sig, at den unge mand gav udslag for at være påvirket af cannabis. Derfor blev han anholdt med henblik på at få taget en blodprøve. Det var dog ikke det eneste, politiet kunne sigte den 21-årige mand for. Han havde også fem gram skunk og to gram hash på sig. Endelig blev han for tredje gang afsløret i at køre bil uden kørekort - og derfor konfiskerede politiet hans bil. Det blev altså til tre sigtelser. Det oplyser lokalpolitiet i Holstebro.

 

Indbrud i kolonihavehus

I tidsrummet fra fredag eftermiddag til lørdag formiddag var der indbrud i et kolonihavehus på Vestager Have i Skive. Gerningsmanden knuste en rude for at komme ind i kolonihavehuset. Derefter blev hele huset gennemrodet, og ejeren kunne konstatere, at der manglede en stationær computer og en dolk med et ulvehoved og bogstaverne PJJ. Det oplyser Skive Politi.

 

Knive stjålet fra glasmontre i butik

I tidsrummet fra fredag klokken 18 til lørdag klokken 13 har en eller flere tyve været på spil i en butik i Nørregade i Skive. Et glasmontre i butikken blev åbnet i butikkens åbningstid, hvorefter der blev stjålet seks knive af mærket Global og to sæt med tre knive af samme mærke. Det oplyser Skive Politi, som også fortæller at medarbejderne i butikken hørte et brag mellem klokken 10 og 11 lørdag.

 

Udendørs lampe til 15.000 kroner stjålet

I tidsrummet fra klokken to til halv ni søndag blev en udendørs lampe til 15.000 kroner stjålet fra en ejendom i Bredgade i Glyngøre. Det oplyser lokalpolitiet i Skive.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste 112

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland