112

Politirapporten: Unge larmede og svinede ved Rema 1000 og hærværk mod biler

Unge hørte høj musik og kastede affald i Nørregade

Tirsdag klokken 15.11 blev politiet kaldt til området uden for Rema 1000 i Nørregade i Skive, fordi en gruppe af seks unge hørte høj musik og smed med affald. Da patruljen ankom til stedet, løb fem af de unge væk. En enkelt dreng på 16 år blev på stedet, men han gav ikke anledning til at blive sigtet for noget på det tidspunkt. Det gjorde han til gengæld, da politiet igen stødte på den 16-årige dreng ved Circle K på Holstebrovej i Skive godt en halv time efter midnat. Her blev han ved tankstanderne fundet i besiddelse af en hobbykniv. Derfor blev den 16-årige sigtet for overtrædelse af knivloven. Det oplyser lokalpolitiet i Skive.

25-årig kvinde sigtet for tyveri fra blomsterbutik

En 25-årig kvinde fra Skive blev tirsdag eftermiddag sigtet for at stjæle tre blomsterkummer til godt 1100 kroner fra udstillingen hos Hovmøllers Blomster i Frederiksgade i Skive. Tyveriet fandt sted mandag ved 13-tiden. - Kvinden medgiver, at hun var på stedet, siger politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive. Politiet mangler dog fortsat at finde frem til tyvekosterne samt den mandlige tyv. Det oplyser det lokale politi.

Dæk sprættet op på bil

Mandag morgen opdagede ejeren af en Chevrolet, at bilen var blevet udsat for hærværk, mens den holdt parkeret på Sallingsundvej ved Roslev. Alle fire dæk var sprættet op, da han kom ud til bilen. Det skete i en periode fra søndag eftermiddag til mandag morgen. Det oplyser lokalpolitiet i Skive.

Rude knust i Ford Ka

I tidsrummet fra fredag til søndag begik en ukendt gerningsmand indbrud i en hvid Ford Ka, som holdt parkeret på parkeringspladsen ved kirkegården i Søndergade. Sideruden blev knust, hvorefter der blev stjålet en sovepose og en p-skive. Det oplyser Skive Politi.

Elektronik stjålet fra bil

I løbet af natten til fredag blev der stjålet et Samsung Smart TV og en Playstation 4 Pro fra en Renault Laguna. Tyvekosterne havde en samlet værdi af 7500 kroner, oplyser lokalpolitiet i Skive.

Ekstranøgle stjålet fra bil

I løbet af et tidsrum fra torsdag til fredag var der indbrud i en VW Golf, som holdt parkeret på Ørslevklostervej. Der blev stjålet en p-skive, en wunderbaum, en Hugo Boss deo og en ekstranøgle til bilen, oplyser lokalpolitiet i Skive.

Handicap-bus påkørt ved City Vest

Søndag i tidsrummet fra klokken 08.45 til 09.00 blev en parkeret handicap-bus påkørt ved City Vest. Den fik knust alle baglygter i venstre side. Det oplyser lokalpolitiet i Skive.

Toyota Aygo fik smadret to ruder

I et tidsrum fra onsdag til søndag fik en Toyota Aygo knust både venstre siderude og forruden, mens den holdt parkeret ved banegårdspladsen i Skive. Det oplyser Skive Politi.

Anmeldelse om unge på taget af det gamle slagteri

Søndag ved 13-tiden fik politiet en anmeldelse om, at unge mennesker løb rundt på taget af det gamle slagteri. Da politiet ankom til stedet, mødte patruljen tre unge mænd. De fik at vide, at de ikke skal være på stedet, og det gav de udtryk for, at de ville efterkomme, siger politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive. Det drejer sig om en 18-årig mand fra Jebjerg, en 18-årig mand fra Skive og 16-årig dreng fra Thorum.

23-årig kvinde endte i rabatten i Salling

Klokken 04.35 fik politi og redningsmandskab en anmeldelse om et uheld. En 23-årig kvinde fra Roslev var kørt galt på Sallingsundvej i Harre. Kvinden mistede af ukendte årsager herredømmet over bilen, som i første omgang kørte i rabatten. Efterfølgende fortsatte bilen over i modsatte vejbane, hvor bilen rullede rundt og ramte et el-skab. Den 23-årige kvinde blev kørt til tjek på sygehuset, men Skive Politi oplyser, at der umiddelbart ikke skete noget alvorligt med kvinden.

Det er især trafikale problemer, som lokalpolitiet har taget sig af i weekenden. Arkivfoto