Gå til hovedindhold
112

Politirapporten: Ungersvend stjal sin kærestes bil

15-04-2019 KL. 10:33
Empty

Arkivfoto

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Lædersko stjålet fra opgang

Mellem 4. og 10. april blev et par brune lædersko stjålet fra en opgang i Bredgade i Glyngøre. Skoene er af mærket Lacoste og har en værdi af 1000 kroner.

Det oplyser lokalpolitiet i Skive.

 

Stjal kærestens bil

Fra torsdag til fredag stjal en 20-årig mand fra Skive sin kærestes Chevrolet fra Viborgvej i Højslev. Lokalpolitiet i Skive oplyser, at pågældende ikke har noget kørekort, og at han derfor endte med sigtelser for både brugstyveri og kørsel uden kørekort.

 

Tyveri fra udhus

I tidsrummet fra 17. februar til 12. april var der indbrud i et udhus på Mosevej i Virksund. Skive politi oplyser, at tyven kom ind ved at bryde låsen til udhuset op. Derefter blev der blandt andet taget diverse el-maskiner af mærket Bosch, en værktøjsmasse og en gasgrill.

 

25-årig taget for narkokørsel

Fredag 22.16 standsede patruljen en 25-årig mand fra Højslev, mens han kørte i sin Toyota Yaris på Sdr. Boulevard. Skive Politi oplyser, at den 25-årige blev testet positiv i at være påvirket af cannabis, og at han derfor blev anholdt med henblik på en blodprøve.

 

Kørte uden kørekort

En 49-årig mand fra Skive blev opdaget i at køre bil uden kørekort. Det skete søndag 17.24, da en patrulje standsede ham på Ny Viborgvej. Lokalpolitiet i Skive fortæller, at han nu kan se frem til en sigtelse for at køre bil uden kørekort.

 

Traktor midt på vejen

Politiet modtog en melding om, at der natten til fredag holdt en traktor midt på kørebanen på Glyngørevej nord for Skive. Lokalpolitiet i Skive fortæller, at traktoren blev flyttet ud til siden, så den ikke var til gene for bilister.

 

Tyveri fra lastbil

Melem onsdag eftermiddag og torsdag morgen blev der stjålet en sav af mærket Stihl til en værdi af 8500 kroner fra en lastbil på Vester Brogade 17 i Lem. Det oplyser lokalpolitiet i Skive.

 

Forruden ridset på Renault

Fra søndag til onsdag fik en Renault ridset forruden i førersiden, mens den holdt parkeret bag Byens Pizzeria i Torvegade i Skive.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste 112

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland