Gå til hovedindhold
112

Politirapporten: Valgplakater forsvundet og hammerdyrt æg stjålet

19-05-2019 KL. 10:17
Empty

Arkivfoto

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Fire valgplakater stjålet fra lygtepæl

Politiet har modtaget en anmeldelse fra en 56-årig mand fra Højslevområdet. Ifølge politiet havde manden observeret, at der fra tirsdag til onsdag var stjålet fire valgplakater fra en lygtepæl på Egerisvej i Skive.

 

Ægget stjålet fra villa

Onsdag 13.45 fik politiet en melding om indbrud i en villa på Ydunsvej i Skive. Ifølge politiet var det naboen, der slog alarm.

De havde set en koksgrå Peugeot 308 blive bakket ind i indkørslen til villaen. Der kom to mænd ud af bilen. Den ene bar en hvid hættetrøje. Efterfølgende kom de to personer ud fra huset igen med et eksemplar af stolen »Ægget«, som de lagde i bagagerummet.

Politiet fortæller desuden, at en rude i huset var smadret, da de ankom til adressen.

 

Mindre ulykke i kryds

Onsdag 14.35 blev en 34-årig kvinde påkørt bagfra af en 25-årig kvinde. Ifølge lokalpolitiet i Skive holdt den 34-årige kvinde tilbage for en fodgænger i krydset ved Sdr. Boulevard og Søndergade.

Hverken kvinden på 34 og 25 år blev skadet, og bilerne slap også uden større skader.

 

Rude knust i Fly

Lørdag 19.19 kastede en person en sten mod et vindue på Ulkærvej i Fly, så ruden blev smadret. Det viser videoovervågning.

Sagen er oprettet som hærværk, og lokalpolitiet i Skive oplyser, at det burde være til at finde gerningsmanden på grund af overvågningen.

 

Butikstyv afsløret i Føtex

Onsdag omkring klokken 20 blev en 16-årig dreng fra Spøttrup taget i at stjæle tøj i Føtex i Skive. Det oplyser politiet.

 

Unge rev valgplakater ned

Kort efter midnat natten til torsdag fik politiet en melding om, at unge rev plakater ned ved Søndercentret i Skive. Skive Politi oplyser, at der ikke var nogen unge på stedet, da patruljen kom til stedet.

 

25-årig kvinde taget i spirituskørsel

Klokken 04.10 torsdag morgen standsede en patrulje en 25-årig kvinde fra Skive, da hun kørte bil. Ifølge Skive Politi blæste hun sin promille til at være højere end det tilladte. Derfor blev hun anholdt med henblik på at få taget en blodprøve. Det oplyser lokalpolitiet i Skive.

 

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste 112

Forsiden lige nu

Lokalt

Derfor festede de i seks dage: Ugelang fest var unges »erstatning« for aflyst festival Derfor festede de i seks dage: Ugelang fest var unges »erstatning« for aflyst festival

Lokalt

Datter til plejehjemsbeboer er skuffet over kommunen: »Medierne fik besked om flytning før min far« Datter til plejehjemsbeboer er skuffet over kommunen: »Medierne fik besked om flytning før min far«

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland