Debat

Politisk svigt

Ikke engang Dansk Folkeparti har formået at gennemskue retssystemet, når det drejer sig om udvisning af kriminelle som Jimmi Levakovic.

Højesteret har stadsfæstet, at han kan blive i Danmark og fortsætte med sine ugerninger. Sikkert ligesom så mange andre indvandrere. De fleste »normale« politikere står nu i kø ved håndvasken, de forstår ikke denne dom.

Forstår? Ja hvad forstår de, når det drejer sig om sådan noget. De burde om nogen kende konsekvensen af de retningslinjer, de selv har vedtaget. Nu vil de ændre det, så det bliver, som Nye Borgerlige har foreslået. Trist, at de ikke kendte konsekvensen, trist, at vi danskere, der ønsker disse mennesker hen, hvor peberet gror, eller ud på en øde ø, nu fortsat skal kunne se på, at det Danmark, vi holder af, mere og mere bliver ødelagt.

Ynkeligt at læse Peter Skaarup udtale »at man har i sinde at hive justitsministeren i samråd for at få en forklaring«. Skal justitsministeren forklare Peter Skaarup noget, som Peter Skaarup vidste eller burde vide? Stine Bramsen fra Socialdemokratiet ønsker det samme. Hun er derimod undskyldt, for det har aldrig været hjerteblod for socialdemokraterne at udvise flygtninge og ballademagere.

Efter en sådan højesteretsdom kommer jeg til at tænke: Er disse dommere bange? Er de blevet truet? Eller har de som i andre sager totalt mistet jordforbindelsen?

Erik Mortensen,

Kybehuse 153,

Vile,

7870 Roslev