Gå til hovedindhold
Kultur

Popdronning fra 80’erne klar til Skive Festival

14-01-2020 KL. 12:18
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

 

Skive Festival har nu offentliggjort tre nye navne. Det er Sandra, Dressed for Roxette, og danske Souvenirs, som er kommet med på plakaten for 2020-udgaven af festivalen.

Sandra er dronningen af 80’er pop. Den tyske sanger skrev i 80erne hittet »Maria Magdalena« som gav hende et gennembrud. Sangen lå nummer 1 i ikke mindre end 21 lande.

Til sommer er hun klar til at lave Strandtangen om til et diskogulv, når hun gæster Skive festival. Det bliver en tur ned af »memory lane« med blandt andet »In the Heat of the Night«, »Everlasting Love« og »Heaven Can Wait«.

- Sidste år var det Kim Wilde, der tog os tilbage i tiden. I år er det Sandras tur til at tage os med på turen tilbage, skriver Skive Festival i en pressemeddelelse.

Souvenirs kan i år fejre 25 års jubilæum. Der kommer til at være genhør med kendinge som »I et sommerhus«, »Jeg troed du var hos Michael« og »Jeg hader Susanne«. Duoen, Sofie Bonde og Nils Torp, har været på farten siden de først kom ud med »Han tog et nattog« i 1994. Der er derfor opstået en trang til at forynge bandet en smule. Derfor er der kommet nye yngre musikere på bas, elektroniske instrumenter og trommer.

Dressed For Roxette var sidste år ved at vælte bryggeriet med deres coverversioner af Roxettes hits som »The Look«, »Dressed For Succes«, »How Do You Do«, »Dangoruos«, »Joyride«, »Sleeping In My Car« og selvfølgelig »It Must Have Been Love«. Det er tid til igen at spole tilbage til tiden, da man hørte kassettebånd og så ud som i Beverly Hills 90210.

Lydniveauet er lige så højt og lækkert som håret, når de syv topprofessionelle musikere levere deres flotte show, lyder det fra Skive Festival.

 

 

 

 

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Kultur

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland