Gå til hovedindhold
Lokalt

Populært slagterpar åbner madsted i Skive

11-01-2019 KL. 12:26
Empty

Janjira og Allan Rasmussen åbner »Vestergade Smørrebrød og Siam Thai Take Away«. Foto: Steen Don

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

I efteråret sagde Anja Kvist farvel til »Anjas Smørrebrød og Café« i Vestergade efter næsten tre år.

Men lokalerne i nummer 10 A, der har dannet rammerne for smørrebrødsbutik i 40 år, får ikke lov til at stå tomme længe.

Der er allerede lavet en ny aftale med udlejeren, og snart åbner Janjira Rasmussen »Vestergade Smørrebrød og Siam Thai Take Away«.

Janjira Rasmussen kommer fra Thailand og har været gift med Allan Rasmussen i 25 år. Allan Rasmussen var slagter i Rema 1000 på Holstebrovej i Skive gennem 17 år.

Janjira Rasmussen var også ansat i slagterafdelingen i Rema 1000 i 16 år, hvor hun stod for en stor del af madlavningen.

- Det har altid været min drøm at have mit eget sted med thai-mad, så jeg glæder mig meget til at komme i gang, siger 53-årige Janjira Rasmussen, der den seneste tid har været ansat i et rengøringsjob hos Smil med Østergaard.

Satser på udbringning

52-årige Allan Rasmussen er stadig ansat hos Cater Food på Mors, men er lige nu sygemeldt på grund af en operation efter et sprunget korsbånd.

Han håber dog, at han med tiden også kan blive en del af forretningen i Vestergade.

- Min ambition er at komme tilbage hertil og være med til at sætte mit præg på det. Jeg vil gerne være med til at lave hjemmelavet rullepølse og leverpostej, som kan bruges i vores retter, siger Allan Rasmussen.

Men i begyndelsen er det Janjira Rasmussen og en kvindelig thailandsk kok, der skal stå for madlavningen, og menukortet rummer både smørrebrød og sund thai-mad.

Der vil også være mulighed for at købe pålægskagemand, dagens ret og kage, og det bliver muligt at sidde og nyde maden i caféen.

- Der skal være plads til at kunne spise her, men planen er også, at vi skal være et take away-sted, hvor vi bringer mad ud ligesom pizza-stederne. Derfor holder vi også priserne nede på pizza-niveauet, så alle kan være med, siger Allan Rasmussen.

Et godt ry

Da Janjira og Allan Rasmussen var i slagterafdelingen i Rema 1000, var deres rullepølse og leverpostej meget populært blandt kunderne.

Og når Allan Rasmussen engang bliver frisk nok til at kunne blive en del af madstedet i Vestergade, håber han, at nogle af de gamle kunder vil følge med.

- Vi solgte virkelig meget rullepølse og leverpostej, da vi var dernede, og jeg håber, at vi stadig har så godt et ry i byen, at vi kan trække nogle af kunderne hertil, lyder det fra Allan Rasmussen.

Lige nu arbejdes der på at blive færdig til åbning.

Køkkenet er ikke helt på plads, men Janjira og Allan Rasmussen regner med, at dørene kan slås op den 1. februar.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland