Gå til hovedindhold
Sport

Premieresejr kom ikke uden problemer

04-08-2018 KL. 17:01
Empty

Jeppe Mogensen var manden for sejrsmålet mod Sydvest. Arkivfoto: Lindy Jørgensen

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Den forventede sejr blev bogført. Men det var bestemt ikke uden problmer, at Skive IK's oprykningsfavoritter slap fra sæsonpremieren i 2. division med alle tre point.

Første halvleg mod FC Sydestt fra Tønder var godkendt, men ikke meget mere. Anden var til gengæld en jammerlig omgang med de sønderjyske gæster i teten, og derfor var det ikke ufortjent, at det stod 1-1 med lige over to minutter tilbage af kampen.

Roen blev imidlertid sikret, da Jeppe Mogensen udnyttede en flot stikning fra Malthe Overgaard, og fire minutter inde i tillægstiden tordnede Mathias Bersang et langskud ind fra 25 meter.

Så var geden barberet med 3-1, som stadionspeaker Lars Vernegaard bemærkede det. Dog uden uld nok til at lune - det var spillet for usammenhængende og for lidt offensivt til. Et hold så teknisk stærkt som SIK må ikke lade sig trykke ned af Tønder, for det er Tønder hverken på papiret eller reelt dygtige nok til burde kunne lade sig gøre.

Men det skete. Jacob Vetters flotte føringsmål inden pausen blev udlignet med cirka et kvarter igen, og så blev der bidt negle rundt omkring af frygt for en decideret fiasko, som et pointtab havde været.

SIK slap med skrækken.  Heldigvis.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Lokalt

Kæmpe fremmøde: Fjernvarme-bestyrelse ville fritages for ansvar, men trak forslag Kæmpe fremmøde: Fjernvarme-bestyrelse ville fritages for ansvar, men trak forslag

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland