Gå til hovedindhold
Lokalt

Protesterer mod forkromet valgkamp: Kandidat holder sin bil fri for folie

11-10-2017 KL. 21:21
Empty

Sådan viser kandidat til og medlem af Skive Byråd Johnny Kent Knudsen, Skive, sin bil på Facebook. Han har, modsat kandidat-kolleger, valgt at springe PR-folie over.
Foto: Johnny Kent Knudsen

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Kandidater til kommunalvalg fører sig blandt andet frem ved at få deres biler beklædt med plasticfolie, der lovpriser deres kandidatur.

Og, naturligvis, ved at præsentere deres valgbil på Facebook.

Det har fået Johnny Kent Knudsen, medlem af og kandidat til Skive Byråd, til at lave en lille modkampagne.

På sin side på Facebook har han slået et fotografi af sin ikke-foliebeklædte bil op. Dog har han forsynet den med et A4-ark, der anbefaler at stemme på Johnny Kent Knudsen.

- Jeg synes, at valgkamp er blevet alt for forkromet og opstillet på en måde, at mange mennesker ikke kan leve op til det. Sådan skal lokalpolitik ikke være. Jeg er i lokalpolitik, fordi jeg vil kæmpe for nogle mennesker, der ikke har de samme muligheder som jeg for at råbe op, siger Johnny Kent Knudsen.

Han vurderer, at smarte valgmetoder kan fremme politikerleden.

Der er også økonomi i det - for det koster at føre valgkamp. Hos Socialdemokratiet i Skive Byråd betaler byrådsmedlemmerne tre procent af deres løn for at sidde i byrådet. De får hver 5000 kroner at føre valgkamp for. Johnny Kent Knudsen har investeret pengene i visitkort, t-shirts og kasketter.

- Jeg vil ikke til at investere 10.000 eller 20.000 kroner for at få fire år mere i Skive Byråd på bekostning af for eksempel min familie. Jeg har nok at tage mig til, siger Johnny Kent Knudsen.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland