Gå til hovedindhold
Kultur

Publikumssucces kalder på endnu en optræden: Queen Machine gav den gas

26-09-2020 KL. 08:01
Empty

Queen Machine fyrede op under publikum i Kulturcenter Limfjord fredag aften.

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Rigtig mange musikere tørster efter at komme ud på scenerne igen efter et musisk tørlagt halvt år. Sådan var det også for danske Queen Machine, da bandet gik på scenen i Kulturcenter Limfjord og endelig kunne sætte strøm til sin musik efter seks måneder og 18 dage på en scene i Polen.

Og faktisk skulle de slet ikke have stået på den scene. Det skulle i stedet det engelske One Night of Queen, men coronaen lukkede for muligheden for, at de kunne komme til Danmark, men samme virus lukkede for, at danske Queen Machine kunne komme på sin ventede turné i England.

Men Knud Bjerre fra kulturcentret ville have Queen-musik, og derfor kontaktede han Queen Machine for at høre om de ikke ville spille i stedet. Svaret var jo.

Derfor kunne 475 tilhørere fredag aften siddende rocke med, da Queen Machine efter den lange pause lovede at give alt, hvad de havde i sig.

Og så røg der ellers en sand hitparade ud over scenekanten med de indledende numre »Under Pressure« og »The Show Must Go On«. Anden set indeholdt »Radio Ga Ga«, »I Want to Break Free« og naturligvis »Bohemian Rhapsody«.

Knud Bjerre vurderer, at det publikum på trods af corona-restriktionerne havde en fantastisk aften, og selv er han så begejstret, at han allerede har booket Queen Machine til en ny koncert i december 2021 og begynder at sælge billetterne allerede i den kommende uge.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Kultur

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland