Debat

Radikal fornægtelse

Et par kommentarer til indlægget i lørdagsavisen hvor Johannes Kudahl forsøger at skabe genrejsning af Ellen Bye Jensen, Radikales spidskandidat til KV21.

Nye Borgerliges politik er åbenbart for stor en mundfuld. Der er ikke i indlægget, nævnt et eneste konkret eksempel på politisk uenighed.

Rummeligheden er for de radikales vedkommende gået fløjten, når det kommer til politiske modstandere.

Derimod er Radikale meget imødekommende over for islam, den totalitære ideologi.

De Radikale er faktaresistente! Se bare på klimaaftalen, den bliver kvælende for Danmark.

Johannes Kudahl bruger ord og som troværdighed og ansvarlighed. Den primære årsag til at Radikale har valgt ny spidskandidat er vel, at Bent Dyrberg ved seneste kommunalvalg, tabte al troværdighed ved at falde sit valgforbund i ryggen og ophæve alle stående aftaler til fordel for egne interesser.

Det er påfaldende, at Johannes Kudahl bruger så stærke ord som troværdighed og ansvarlighed.

Det er ikke noget der afspejler sig i de Radikale debatindlæg der er skrevet, som i øvrigt indeholder flere spørgsmål end svar. Med den indstilling til ordentlighed og fornuft, ligger Radikale Skivekredsen fuldt på linje med den radikale politik der føres på landsplan, rendyrket egoisme.

Johannes Kudahl bekender sig tilsyneladende mere til racisme end realisme.

Radikale er af den besynderlige opfattelse, at racisme kun vender sig fra hvid mod sort. Racisme er racisme, uanset hvilken vej den går.

Realisme er essensen i Nye Borgerliges politik, det er der gevaldigt mange, der på kort tid har fået øjnene op for. Det er ikke danskernes ansvar at holde hånden under hverken Mellemøsten eller Afrika.

Vi har et ansvar for vore danske børn og unge, de svage og i særdeleshed vore ældre medborgere, der med flid og dygtighed, har skabt den velstand Danmark har i dag.

Vi ser i medierne hver eneste dag, resultatet af den forfejlede indvandringspolitik, som Radikale har fremturet de seneste 30 år.

Det danske samfund står magtesløse over for den rå berigelseskriminalitet, vold og drab der begås af disse mennesker.

Her i Danmark er vi nødsaget til at forholde os til problemerne. Kriminelle udlændinge skal udvises efter første dom. Udlændinge skal forsørge sig selv.

Integration er et personligt ansvar- ikke en offentlig opgave.

Med venlig hilsen

Morten Jensen

Nye Borgerlige Margretevej 5,

7800 Skive