Gå til hovedindhold
Sport

Ramt af sygdom: Stoholm siger farvel til Peter Laursen

12-04-2018 KL. 09:04
Empty

Allan Kjær - her til venstre - sammen med sportschef Carsten Andersen - har ansvaret i en pokalkamp i aften og er i spil som fortsat træner hos Stoholm, også i 2. division. Foto: Frank Cilius/Scanpix

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Efter et år, der er gået op i sygemeldinger for træner Peter Laursen, der indledte sæsonen som træneransvarlig for nyoprykkede Stoholm, har klub og træner nu sagt farvel til hinanden på det plan.

- Kontrakten er udløbet, og Peter er ikke her og nu i stand til at genoptage trænerarbejdet. Derfor siger vi farvel til hinanden i den sammenhæng som gode venner, siger sportschef Carsten Andersen, der midtvejs i efteråret tog Bo Tolstrup ind som katalysator - men uden den store succes, og så blev resten af sæsonen et ansvar for den oprindelige assistent, Allan Kjær.

- Vi taler med Allan i forhold til næste sæson, og ingen hemmelighed - vi vil gerne have, han fortsætter, og han er også interesseret, men et af de punkter, vi hænger på, er assistenten.

- Så hvis nogen har lyst og mener, de har kvaliteterne, så må de gerne ringe eller banke på vores dør, siger Carsten Andersen.

- Hvis det samtidigt er en, der kan gå godt i spænd med Allan Kjær, så er der en god jobmulighed, tilføjer Carsten Andersen.

Peter Laursen siger ikke helt farvel i Stoholm. Han har sagt ja til at sidde med i klubbens seniorudvalg.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland