Gå til hovedindhold
Sport

Ramte modspiller i ansigtet: To spilledages karantæne til Emil Grønbech

08-11-2019 KL. 10:11
Empty

Emil Grønbech måtte se det meste af kampen i Tønder fra sidelinjen. Og det kommer han også til de næste to spillerunder. Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Skive fH må undvære Emil Grønbech i de kommende to hjemmekampe - i morgen mod Otterup og på næste fredag mod FIF. Bagspilleren er nemlig blevet takseret til to spilledages karantæne efter det blå kort, han fik i udekampen i Tønder i søndags.

Her blev han præsenteret for kortet efter en tackling, hvor han ramte en modstander i ansigtet efter cirka 20 minutters spil, og han var selv helt på det rene med, at han måtte forlade kampen. Men at han skulle sidde over i yderligere to kampe, kom bag på ham og på klubben.

Det fortæller direktør Peter Andersen, som ikke forstår strafudmålingen, da Ajax-spilleren Hakan Sahin i samme spillerunde fik blåt kort og kun en enkelt dags karantæne for en hård tackling mod Roskilde.

- Emil slår nedad og rammer modstanderen på halsen. Det så voldsomt ud, men var ikke med vilje, siger Peter Andersen, som har set begge sekvenser på video.

- Hakan Sahin tager fat i en modstander med den ene hånd og slår ud efter ham med den anden, så det er en betydelig mere aktiv handling.

Skive fH har ingen mulighed for at appellere karantænen.

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland