Gå til hovedindhold
Sport

Raskmeldt Lasse Svan sender Tim Sørensen hjem fra EM-lejren

11-01-2018 KL. 08:35
Empty

Mens Lasse Svan plejede sin skade, var Tim Sørensen med i Golden League-kampene i Frankrig i sidste uge. Scanpix/Charly Triballeau

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Tim Sørensen med fortid i Oddense og Skive fH må formentlig vente på en ny chance for at etablere sig på det danske herrelandshold. Sørensen blev kort før nytår ekstraindkaldt som gardering for lyskeskadede Lasse Svan, men efter at Svan har gjort markante fremskridt, bliver der ikke brug for fløjreserven ved EM i Kroatien, som begynder på lørdag.

- Vi sender Tim hjem torsdag, hvis vi da kan finde et fly, siger landstræner Nikolaj Jacobsen.

Selv om landstræneren kan skifte ud i sin trup seks gange i løbet af turneringen, ser han ingen grund til at beholde Tim Sørensen i EM-lejren. De kommende træninger bliver nemlig langt fra så hårde som onsdagens lange seance, og det vil gå ud over træningstilstanden, hvis han hverken spiller kampe eller træner med høj intensitet.

- Det er nemmere for ham at holde sin form ved lige hjemme i klubben, end det er her, hvor træningen bliver mere taktisk, når vi går i gang med kampene, siger Nikolaj Jacobsen.

- Derfor er det bedre for ham at komme hjem og få noget god træning, og så er han standby, forklarer landstræneren.

Tim Sørensen, der er noteret for fem landskampe, repræsenterer på klubplan svenske Kristianstad. Han skifter efter sommerferien til den tyske Bundesliga, hvor han skrevet kontrakt med Frisch Auf Göppingen.

Lasse Svan trænede med for fuld kraft onsdag og erklærede sig derefter klar til at kunne spille på lørdag mod Ungarn.

- Medmindre jeg får et riv i lysken inden da, er jeg klar.

- Det er gået rigtig, rigtig godt. Lige fra starten er det kun gået fremad, og der har ikke været problemer undervejs. Jeg har faktisk ingen smerter ved noget af det, jeg laver.

- Det sidste, der lige skulle testes, var spil til to mål, hvor jeg skulle finde ud af, om jeg rent faktisk var i stand til at spille en håndboldkamp. Det var heldigvis positivt, siger Lasse Svan.

Også Mikkel Hansen mærker klar fremgang efter at have siddet ude i Golden League-kampene i Frankrig i sidste uge. Mikkel Hansen har haft problemer med det ene knæ, men deltog også i onsdagens træning uden at være synderlig hæmmet.

- Vi har taget den tid, det skulle tage i stedet for at forhaste noget. Jeg føler, jeg kan spille uden problemer. Jeg har selvfølgelig holdt det hele ved lige og trænet ved siden af med vores fysioterapeut. Det har fungeret fint, siger Mikkel Hansen.

/ritzau/blau

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland