Gå til hovedindhold
Sport

Rasmus Lauritsen før SIK-kamp: »Jeg tror, vi kører den hjem«

12-05-2018 KL. 09:09
Empty

Arkivfoto

  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Det har været et følelsesladet forår i Vejle Boldklub.

I vinterpausen lignede den østjyske traditionsklub en sikker kommende oprykker, men optakten på 2018 blev ikke sjov. Det hele begyndte faktisk med, at undertippede Skive tog til Nørreskoven og hentede et point ved at spille 0-0 - og siden gik det sin skæve gang.

Men for en måneds tid siden vågnede holdet op af vinterhiet, sejrene, ikke mindst over de nærmeste konkurrenter i toppen begyndte at komme - og med tre spillerunder tilbage, så er det Vejle, der har den direkte oprykningsplads i hånden.

Centralt i billedet har stået Rasmus Lauritsen - der tog til Vejle fra Skive for et år siden - og siden hen har nydt tilværelsen som fuldtidsspiller, og med den kvarte fod i det forjættede land, Superligaen.

- Hvis det lykkes, så vil det være en drengedrøm, der går i opfyldelse. Det er det, jeg har kæmpet for, og vi er så tæt på - men jeg erkender også, at der er lang vej endnu, siger 22-årige Lauritsen, der har kontrakt til sommeren 20.

- Det har været en skøn sidste måned, hvor tingene har flasket sig for os. Jeg sad selv over med karantæne, das vi slog Esbjerg, og det var hårdt at sidde ud. Jeg synes, der er mange på holdet, der har haft en stor sæson, men jeg har også haft en fin sæson, og jeg er meget ydmyg og taknemlig, men det er klart, at der er en verden til forskel på at rykke direkte op - og skulle ud i kvalifikationskampe. Jeg håber og tror, vi klarer den i land, også selv om Skive er et af de hold, der har drillet os - og som vi endnu ikke har prøvet at vinde over i denne sæson.

Vejle må til kampen i Skive undvære karantæneramte Viljormur Davidsen

Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland